God morgon god morgon! Återigen en morgon när klockan ringer och jag funderar starkt och länge på VARFÖR jag har ställt klockan. HUR kunde jag vara så dum mot mig själv? Hur som helst är det dags att ta mig i kragen, äta lite frukost och vakna till liv, hur mycket jag än skulle vilja stänga av mobilen helt och somna om tills det råkar bli imorgon haha
Min gårdag var lugn och skön. Jag började som sagt med lite hemmaträning och jag körde ett Fashionablefit-program som finns på Spotify just nu. Det är snygga Hanna Andersson som går igenom ett 45 min helkroppspass med enbart kroppsvikt så den fungerar fint att göra hemma och/eller på gymmet om man vill ha ett pulshöjande pass men enda få känna musklerna svida! Det säger kanske mycket om min kropp nu när jag sitter här och har träningsvärk. Jag smög igång lite försöktigt för att inte ta ut mig helt och hållet eftersom jag ändå känner att min kropp inte helt hänger med mig just nu i och med infektion i ett öga. Men jag planerar att köra yoga idag efter jobbet om jag hinner! Det är 30 min som jag har på mig att springa från kassan, byta om, cykla och sen vara på plats. Men man kan om man vill och jag känner att jag skulle behöva hitta tillbaka till min yoga igen eftersom det var så pass länge sen nu som jag var där! Plus att det är en vän till mig som ska ha passen igen och det är alltid roligt att ses. 
Men nu är det jobb som gäller! Jag måste gå relativt osminkad till jobbet nu ett tag för att få mitt öga att sluta göra ont, det känns lite konstigt att göra det, men just nu vill jag bara att det ska bli bättre någon gång och helst tills på söndag då jag ska rida igen och då vill jag verkligen inte ha problem med ett öga!
Ha en bra tisdag nu, hoppas att ni inte förfryser er där ute! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress