God morgon!! 1:a natten på länge som jag faktiskt hade svårt att somna pga att jag var utvilad. Jippi! Alltså på riktigt nu, jag har varit fundersam på om jag är konstig eller något som kan sova 10 timmar/natt 3 dagar i rad utan någon som helst förändring i kroppen. Men nu så! 
Min dag igår gick ut på att städa här hemma, röja undan i min walk-in-closet och gå ut och gå med min syster. Det var ingen skön promenad utan vi blev typ snöblästrade i ansiktet hela tiden, men friskluften kändes bra för kroppen så här in i halva februari som vi ändå har kommit till. 
Jag lyckades slänga 3 hela ICA-kassar med skor förresten. Jag har sparat typ alla min skor sen jag gick i 9:an
( iaf dom som inte varit trasiga dvs) men nu är dom väck. Det känns på något vis lite skönt att slänga grejer tycker jag? Fixade undan min bakmaskin som nu står i ett skåp i köket istället för i min walk-in, resväskan får plats igen och nu ser det allmänt mycket finare ut igen! Jag gillar när det ser relativt städat ut i mitt hem. Inte maniskt á la Monica Geller i Vänner, men det känns gött för hjärnan att vila lite.
Annars var det en skön dag bara. Helt galet vad man kan slösa bort en hel dag när man egentligen inte har gjort särskilt mycket, speciellt nu under vintern. 
 
Men nu är det dags att ta tag i den här jobb-tisdagen! Det blir nog sjuttioelva miljoner semlor att sälja, några toner högre röst ( pga seniortisdag haha) men ändå några härliga timmar med mina kollegor! 
 
Ps. Jag drömde återigen en dröm där en katt attackerade mig och rev sönder min hud på armarna... NÄR ska jag sluta tycka att katter är läskiga? Givetvis inte alla, men ni förstår poängen. Kan fortfarande känna paniken i kroppen när jag märker att katten sprättar upp min hud haha
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress