25 februari 2018

Black and white

allmänt

 
 
Söndag! Härliga söndag. Det känns redan nu som att jag har återhämtat mig efter en intensiv vecka och att hela gårdagen var exakt det där som jag behövde. Lite shopping, Glossyboxuthämtning, marknads-mys, promenad i ett friskt Sverige, en massa god mat/fika hos mina föräldrar och prat om våra semestrar som vi har haft genom åren. Låt oss säga så här: Vi har förmodligen sett allt från Västmanland och neråt i Sverige! Husvagnslivet var vår grej fram tills jag blev runt 17-18 år och sen blev det helt enkelt svårare att få till en längre semester. Husvagnslivet är så enkelt ( självklart finns det grejer som är jobbiga, men ni förstår min poäng), dom saker som jag kommer ihåg från olika semestrar är inte alla gånger det som mina föräldrar upplevde. Ur ett barns perspektiv så var husvagnslivet bland det bästa jag har fått vara med om! Det har förmodligen format mig något enormt. 
 
Det är soligt ute här i Sala. Även om jag ska iväg och rida om några timmar så känns det väldigt lockande att ta mig ut och gå lite, bara för att få i mig d-vitamin och trycka in friskluft i kroppen igen! Jag älskar såna här lediga helger, när solen är fantastisk, kroppen känns piggare och huvudet känns lugnare än på länge. 
 
Ps. Hur söt är inte mitt halsband? Jag vill tro att det är ett primark-fynd för typ inga pengar alls! Jag TROR att jag köpte den i Malaga för 1,5 euro. Helt klart ett bra köp! Jag älskar Primarks accessoarer, där kan man hitta billigt skit som kanske är roliga att ha 1 år eller 2. Jag går alltid loss på deras hudvårdsgrejer, diverse accesoarer och tröjor. Det finns 90 % skit på Primark, men 10 % lyckas dom med. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress