21 februari 2018

Ashtanga-yoga

allmänt

 
Känslan efter en tuuuuuuuuung dag på jobbet ( också lite rolig måste jag säga också ) så var det en radiostyrd tjej som cyklade till lokalen där jag skulle ha ashtanga-yoga i 75 min. Det var så skönt, det kändes som att alla var lika trötta! Jag tog min filt, min matta och la mig ner i 15 min och var väldigt nära att somna ska jag erkänna haha Ni vet när kroppen är så tung att det känns som att tyngdlagen presser en ner på golvet? Sen kickade 75 min JOBBIG ashtanga igång. Ashtanga är mer ett jämnt flöde i rörelserna och det är mycket statiskt och balans. Det känns i kroppen idag kan jag lugnt säga! Tur att det är 5 dagar kvar tills ridningen, då hinner jag kanske få igång kroppen igen och typ få ur mig den här förkylningskänslan som nästan alltid kommer efter att jag har tränat nu förtiden. För nu sitter jag här igen med ett enormt tungt huvud, ont i tinningarna/bihålorna, vill inte ha kaffe (mitt kaffe-sug försvinner alltid så fort jag inte mår helt 100), magen känns i o lag och aptiten är noll. Jag funderar på att testa att ge upp mina vitamintillskott och se om det bryter ut, något är det i allafall som ligger och gror i kroppen! Om det någonsin har försvunnit sen tidigare, jag har nog bara lagt mog på en normalnivå när det gäller känslan i kroppen. Den är varken bra eller dålig, men ibland är den bra sämre! 
Men jäklar vad utvilad jag blev och fylld på må-bå-känslor efter yogan igår. Det finns få saker som gör hela mitt väsen så lugn som att 1) gå på ett bra yoga-pass och 2) Få hänga i stallet och borra in ansiktet i någon hästs man. Mmm... den doften är slagbar! 
 
Men om vi ska avsluta med något roligt igen: Hur härliga var inte Mandelmans igår? Det känns så tråkigt att det bara är något avsnitt till av programmet, jag älskar deras glada energi och enkelhet i livet! Det du ser är det du får. Så många andra reality-serier så går det ut på att spela ett jäkla rävspel mot varandra, men på Mandelmans så känns allt så himla härligt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress