När kärlekens månad snart är över så klämmer Glossybox fram en box i le mois de l'amour, kärlekens månad! 
Rosa, blommor och lite självkärlek i form av härligheter till huden, håret och make up. Jag vet inte med er, men jag håller på att krackilera med min hud just nu! Inte ens brun utan sol blir snyggt nu när jag ändå ser ut som en orm som ömsar skinn. Vi är bleka den här tiden på året, det är bara att acceptera det haha
Det ska bli spännande att testa ögonskuggorna tycker jag, plus en eyeliner som råkade gömma sig under havet av rosa fluff ( pennan är glittrig, det kan pigga upp vilken trött vinter-look som helst!).
 
Det är väl inte bara jag som är något trött på det här kalla sibiriska som har kommit över Sverige va? Jag älskar att solen är framme och det är krispigt som tusan i luften, men jag klarar inte av den här kylan så bra så jag kan inte riktigt njuta av det fina. Jag ska alldeles strax faktiskt äta lunch med mina föräldrar på Salas näst bästa restaurang: Stora Torget. Mys-lunch på en onsdag! Kanske att det blir en sväng på stan också eller att jag tvingar mig ut och går ändå. Det är ju som sagt bra vackert ute och jag kommer att stå och banka huvudet i väggen här hemma om jag måste ha en hel dag för mig själv inom dessa väggar. Den här tiden på året är jag alltid oerhört rastlös av mig, hela kroppen vill ta sig ut och slippa sitta inne och vänta ut vintern. 
Men imorgon är det faktiskt mars månad. Hur härligt är inte det??? Nu har vi officiellt gjort absolut den värsta tiden på året och kan se fram emot 7-8 månader med härliga årstider!
 
 
 
"Min" älskade häst. När jag red på ridskolan förut så hade jag en favorit som gick bort strax innan jag inte ville fortsätta rida längre. Eller egentligen så fanns det väl andra mysiga, men ni hästmänniskor där ute vet hur hjärtat går sönder lite den häst man klickar mest med blir såld eller går bort. Det känns skrämmande för jag börjar få ungefär samma "känslor" (sätter dom inom situationstecken för jag hör själv hur det låter haha) för den här herren: Akrobat. Han är tjurskallig, snäll, pigg, slö, en otrolig klippa men framför allt så litar jag på honom. Det är konstigt det där med personkemi. Många andra i ridgruppen ser vi vilka hästar som passar vilken person och jag hoppas att jag får den här underbara hästen för att vi passar ihop. 
Tänk att jag i somras satt och blev rädd av bara tanken att rida igen. Det var mer läskigt än vad det kändes roligt med ens idén att rida! Sen kom öppningen att jag kunde dela en plats i gruppen med en annan och då tog jag den, fort som tusan haha Det har varit för många år utanför stallet pga jobb och inte rätt tid i livet, men jag tror att det har lett mig till den här nuförälskade känslan som är i min kropp i flera dagar efter en dag i stallet! 
Förmodligen blir det samma sak om man tar tillbaka fotbollen eller simningen också. Att få lära sig något i vuxen ålder och utmana sig själv är en galen känsla. Vi har en ny ridlärare ( en tjej i min ålder som jag har gått tillsammans genom skolan med) och jag känner att jag utmanas i Varje.Jäkla.Lektion! Det är tufft, intensivt, spännande men framför allt otroligt roligt. I söndags jobbade vi hästarna på marken i början på lektionen, och för mig som är en sucker för samarbete mellan häst-ryttare så var det bland det roligaste jag har gjort! Jag har lite problem fortfarande med kroppskontrollen i sadeln ( sämre balans, min hjärna vet vad den ska göra men kroppen lyssnar inte alla gånger haha) men på marken känner jag mig säker och "ledare".
 
Jag har upptäckt Häst-knarket igen och det känns som att jag får en injektion med Häst 1 dag varannan vecka och hela min kropp strävar efter mer, och mer och mer.
 
 
Tänk att min bästa vän, syster och bollplank i livet fyller år idag! Det är svårt att med ord ens säga hur mycket hon betyder för mig, min syster.
Trots att jag försov mig imorse så känns det som en himla bra dag idag! En paket-dag som också blir en tårt-dag senare ikväll. Jag håller på att pyssla lite här hemma med tvätt i 1 timme ( jobbkläder som kändes sunkiga), äter lite godis och väntar på att resten av familjen ska sluta jobba så att vi kan sätta igång och fira ordentligt sen! Det är verkligen en kall men underbar måndag idag. Det vore ju underbart om vi kunde beama oss till platsen på bilderna: Hamnen i Malaga. Men ett snöigt och soligt Sverige får duga så länge! 
 
Stort stort grattis på din dag, min bästa vän och syster!