När kärlekens månad snart är över så klämmer Glossybox fram en box i le mois de l'amour, kärlekens månad! 
Rosa, blommor och lite självkärlek i form av härligheter till huden, håret och make up. Jag vet inte med er, men jag håller på att krackilera med min hud just nu! Inte ens brun utan sol blir snyggt nu när jag ändå ser ut som en orm som ömsar skinn. Vi är bleka den här tiden på året, det är bara att acceptera det haha
Det ska bli spännande att testa ögonskuggorna tycker jag, plus en eyeliner som råkade gömma sig under havet av rosa fluff ( pennan är glittrig, det kan pigga upp vilken trött vinter-look som helst!).
 
Det är väl inte bara jag som är något trött på det här kalla sibiriska som har kommit över Sverige va? Jag älskar att solen är framme och det är krispigt som tusan i luften, men jag klarar inte av den här kylan så bra så jag kan inte riktigt njuta av det fina. Jag ska alldeles strax faktiskt äta lunch med mina föräldrar på Salas näst bästa restaurang: Stora Torget. Mys-lunch på en onsdag! Kanske att det blir en sväng på stan också eller att jag tvingar mig ut och går ändå. Det är ju som sagt bra vackert ute och jag kommer att stå och banka huvudet i väggen här hemma om jag måste ha en hel dag för mig själv inom dessa väggar. Den här tiden på året är jag alltid oerhört rastlös av mig, hela kroppen vill ta sig ut och slippa sitta inne och vänta ut vintern. 
Men imorgon är det faktiskt mars månad. Hur härligt är inte det??? Nu har vi officiellt gjort absolut den värsta tiden på året och kan se fram emot 7-8 månader med härliga årstider!