4 december 2018

Varde ljus

allmänt

 
 
God morgon mina älsklingar! Tisdag och full rulle skulle jag väl vilja säga. Om någon timme ska jag åka iväg till Västerås och fixa till min ståltråd på baksida tänder på underkäken ( antingen så kommer dom lyssna lite på vad jag har att säga och tar bort den, eller så är dom envisa och sätter dit en ny haha När jag fick den efter tandställningen så sa dom att den skulle sitta kvar tills jag blev 60 år, kändes lagom roligt att höra då jag tyckte att 3,5 år med tandställning kändes som sju svåra och långa år!). Jag är skriven i Västerås för sånt här så jag är något glad över att det inte är varja dag som man råkar ha sönder den. Mina tänder har hållit på och flyttat sig också i och med visdomständer så det är inte konstigt, det är trångt helt enkelt.
Sen måste jag köra 1 maskin med jobbkläder. Vanliga kläder andas bra tycker jag och jeans tvättar jag skämmigt sällan, men mina jobbkläder luktar liksom skumt bara efter 2-3 dagar och är skitiga till max! 
Sen ikväll är det RIDNING! Jag har köpt ett klippkort på min ridskola på 10 gånger som jag kan fylla ut min ridning lite då och då med. Att rida varannan söndag är 1) helt klart billigare 2) inte något jag gillar, jag vill ju rida varje söndag, helst varje dag! 3) har jag haft en lektion som gått riktigt dåligt tar det 2 långa veckor innan jag kan få tillbaka en bättre känsla i kroppen 4) min balans blir bättre om jag kan slänga in lite lektioner här och där. Men mest är det för att det är för jäkla roligt och endorfinrikt med ridning! 
Mitt gymkort gick ut här för 2 veckor sen och jag har varit i valet och kvalet om jag ska förnya det resten av det här året eller om jag ska hold my horses och sätta igång det igen till januari. Det har ändå varit en dyr utgift att ha under december, SÅ kul är det inte att betala 3195 kr under månaden man ska köpa julklappar och ha det mysigt med advent och nyår med allt vad det innebär. 
 
Men nu: Äta upp min sista del av frukosten och sen ska jag försöka mig på att ringa till Telenor igen. Jag är 100 % säker på att dom har sålt ett bredband till mig som ska gå igenom fiberuttaget, men att jag sa att jag behövde ha det genom telejacket. Jag har tröttnat så himla hårt på det här med att behöva ringa support nu, min tid och mina pengar kan verkligen få gå till någonting vettigare!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress