Brukar ni ha nyårslöften nu förtiden? Jag har inga störra "löften" mer än att jag brukar vilja sätta en känsla för varje nytt år, eller något som jag vill fokusera lite extra på. Det har varit "Det roliga året", säga JA mer till saker, resornas år, det här året var året jag ville komma tillbaka till mig själv lite. Det brukar vara skönt att sätta en liten känsla för det nya året, mer än att man "ska gå ner 10 kilo". 
Men vad vill jag för 2019? Ärligt talat känns året luddigt, men bra. Det här året har jag fått kämpa mot både hjärnspöken och sjukdomar och jag hoppas att jag kan få lite hjälp på traven med mina bihålor nu till årsskiftet. Men jag hanterar dom just nu och ignorerar lite haha
Jag vill ha ett mysigt 2019! Ett år med glädje. Att jag tar tillbaka träningen i mitt liv igen för jag mår SÅ mycket bättre av att röra på mig. Jag vill tro att det blir lägenhetsbyte i år för mig ( ingenting som är bestämt eller så, det är bara min magkänsla haha). Jag vill utvecklas i min ridning! Vi har en Yasuragi-tur som jag köpte i 30-årspresent till min syster men det har inte varit läge, men nu ska vi ta tag i det!
Jag vill resa. Min farbror pratade om tågluff i Europa och det lät så mysigt. Tågluff på ett "vuxet"sätt med hotell istället för att bo på Hostels haha Så äventyrlig är jag inte direkt. Men det kändes som en rolig grej att göra! Kanske stanna kvar i Ystad på vägen hem... Ja, det vore något. 
Jag vill ta tillbaka mitt pigga jag igen! Jag förstår att vi alla är trötta för att det är vinter och så, men jag är helt säker på att om jag bara satte igång och smygstartade igång min träning igen så skulle saker och ting lösa sig. Jag vill åka och kolla på Harry Potter Studios igen! Egentligen vill jag tillbaka till London igen, men det hör lite till min andra punkt. Vi får se. Jag ser redan fram emot våren, jag blir redan lycklig i själen av att veta att vi har fått liiiiite ljusare på bara någon vecka! Jag ser fram emot det här året också då jag har besämt mig för att hitta en kamera som kan ta mig lite längre i min fotografering. Jag fick en tripod i julklapp så jag vill bara ta mig iväg till fina ställen och fota en massa! Jag tror att 2019 kan bli ett kreativt år.
Ni hör ju, det är många saker jag skulle vilja få till men jag tänker att jag fokuserar på att få tillbaka rutinen för träning, känna mig kreativ, utvecklas i ridningen och ha ett bra år helt enkelt! Satsa på min hälsa, men på ett hållbart sätt. Jag behöver stärka upp mig igen och få igång den här kroppen, min fantastiska kropp som har fått lida lite av höstens lååååånga förkylningssymptom. Just nu fokuserar jag på att stärka upp inombords med att få i mig vitaminer och mineraler, att boosta imunförsvaret som är långt ner på botten just nu. Men sakta men säkert blir det bättre, det känner jag! Mitt PH-värde är väldigt mycket bättre nu än för några veckor sen, nu gäller det bara att stärka upp och hjälpa min kropp så att den orkar resten av vintern. Få friskluft, vardagsmotion, andas när det blir stressigt och skratta mycket. Sen får träningen komma smygandes igen.
 
Hur känner ni  för året som kommer? Har ni något ni vill satsa på lite extra eller kör ni ett hederligt Nyårslöfte? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress