Glad 3:e advent på er! Julmusik, lite lätt snö som faller utanför mitt fönster och det doftar levande ljus i hela min lägenhet. Jag har ett sånt där klassiskt änglaspel som plingar framför min dator också. Det var en sån där sak som jag saknade något enormt när jag flyttade hemifrån, vi hade alltid ett änglaspel som vi tände runt jultider, tills jag hittade ett på Cervera och insåg att det var en klassisk grej att ha hemma haha
Min lördag igår var lugn och skön. Jag hade sett fram emot en dag med friskluft, ensamtid och julmys. Jag startade min dag med en liten tur på stan med min syster ( jag har bara en liten grej till att fixa, sen är julklapparna ordnade för i år!) och sen lite lunch ( herregud vad goda min köttbullar blev från i fredags kväll, det är något speciellt med hemmagjorda köttbullar) och sen tog vi en promenad till Sala Silvergruv där den årliga julmarknaden var! Lite glögg och en massa inspiration från speciellt Gruvans Antik. En affär som har så otroligt fina antika saker, kan verkligen rekommendera den om ni är i Sala! 
Sen hade jag i princip på julmusik hela eftermiddagen fram till kvällen då jag klädde min julgran och gjorde det lite julfint här hemma. Jag hade ingen som helst lust att vara social igår kväll och behövde lite uppladdning med egentid inför en julveckap på jobbet som kommer vara allt annat än lugn och harmonisk haha Så jag lagade paella, tog ett glas vin och hade filmkväll för mig själv. Så. Himla. Skönt!
 
Idag är det terminens sista ridning. Jag kommer inte riktigt ihåg när nästa termin börjar igen men det lär bli 3-4 veckor för mig innan nästa termin börjar igen! Nu på förmiddagen ska jag försöka hitta på lite fint julpapper och om jag har tid och lust så ska jag börja slå in mina julklappar lite och lägga under granen tills julafton hemma hos mina föräldrar. Hur galet är det inte förresten att vi, om 1 vecka lite mer, har julafton? Förra julafton var kanske inte min livs bästa afton då jag jobbade till 14, somnade över hela Kalles Jul ( pga öroninflammantion ), var inte sugen på mat för fem öre och piggnade nog inte till förrän runt kl 19-20. Så årets julafton kan inte bli annat än bättre! haha I år behöver jag inte ens jobba på julafton och det känns så himla lyxigt. Att få vakna upp hos mina föräldrar och hjälpa till med alla förberedelser med mat och sånt. Kanske till och med få till en liten promenad i skogen kanske?
( Syrran: Är du på? ) Men först kör vi maraton-veckan med jul på jobbet. En vecka som är både rolig och lite skrämmande på samma gång haha
 
Glad 3:e advent på er! Hoppas att ni får en fin dag idag.
Jessica

Jag är på =) !!

Svar: Hahah vilken tur! Nu håller vi tummarna för att det blir lite fin snö också i skogen 😍
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress