Vi har fastnat lite i min insamling för Världens Hav på WWF haha 2400 kr är vi uppe i nu och mitt mål är bara ynka 600 kr till så att vi kan komma upp i 3000 kr! Det är inte jättemycket kvar faktiskt. Jag har ca 300 vänner på min FB och skulle alla dom skänka till den här insamlingen så pratar vi om 2 ynka kronor för att komma upp till mitt mål! DET är inte mycket. Vad köper man för 2 kronor idag? En plastkasse på ICA?
Jag vet att jag inte har pingat för det här på bloggen på några veckor. Dels för att mitt fokus förra veckan låg någon helt annanstans, men också för att mitt internet snart inte existerar. Jag är i valet och kvalet till om jag ska be Telenor att dra någonstans där ryktet säger mig att det är brinnande hett, eller om jag bara ska härda ut och se en gång till varför jag inte får mitt Bredband. Jag teknade det i september och det är fortfarande inte igång. Så jag snålar på det internet som jag har och ALL min lediga tid har gått till 1) att fixa tv:n med Telia 2) ringa Telenor 3) Jobba och däremellan göra allt vettigt. 
 
Men jag vill så gärna att vi ska komma upp i mitt mål med Världens hav och WWF. Det är för en bra sak och pengarna behövs för att vi ska kunna få en fungerande planet. Jag är fullt medveten om att 3000 kr är en droppe i havet ( jag vet, nu var jag rolig) och att vi måste ändra på många saker som vi gör i vår vardag. Jag gör redan saker i min vardag för att hjälpa till på det sätt jag kan och vill. Resor kanske skulle vara det som tar mest kraft från mig till den här världen, men jag är långt ifrån den som åker mest eller  längst för den delen, och ingen är perfekt. Jag äter mer vego är någonsin ( utan att tänka på det egentligen, det är bara maträtter som jag gör om till vego av olika anledningar). Jag går/cyklar vart jag än ska ta mig i princip, jag åker bil max 1 gång/ varannan vecka om det är med familjen någonstans. Sopsorterar så gott jag bara kan. Använder inte plast i onödan till typ frukt och grönt när jag handlar. Jag får ont i hela min kropp när kunder till mig köper tex paprika som redan är styckespackad i plast för att sen lägga ihop alla i en plastpåse. Plast i plast, varför gör man så? 
Det finns antagligen många många saker som jag kan skära ner på eller göra bättre, men med mer påläsning om ämnet Vår Planet tycker jag att det är vår skyldighet att försöka hjälpa till på det sätt vi kan. Som sagt, om alla mina vänner på tex FB skulle se det här ( algoritmen sätter stopp kan jag väl säga!) så skulle alla kunna swisha 2 kr vardera för det här. 
 
Man kan betala med kort och med swish. Det står fasta belopp på hemsidan som jag länkar, men man kan skriva in valfri summa och bidra med det lilla man känner att man kan bidra med! 
Jag vet att vi kan komma upp i 3000 kr, jag har sett hur fina ni har varit hittills. Dela gärna det här inlägget på sociala medier om ni vill/kan/orkar, ju fler som ser, desto bättre! 
22:a december är mitt stop, jag jobbar in i kaklet fram till julafton så den 22:a kändes som ett bra datum att sätta. Nu kör vi tycker jag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress