Det kliar i mina kreativitetsfingrar en aningens. Det här är, med handen på hjärtat, den absolut svåraste tiden att vara något så när som kreativ tycker jag! Perioden mellan höstens absolut sista färger ( till och med brunt med liiiiite orange kan jag uppskatta) och nu innan snön börjar lägga sig. För sen när snön kommer så blir det ett vackert paradis igen som är lätt att fotografera och leka med kameran! Men den här period.. Den är inte att leka med. Mest saknar jag nog det naturliga ljuset som är SÅ viktigt för att få till snygga kort, oftast är man ju på jobbet när det är som "mest" ljus eller så är jag ledig någon dag mitt i veckan och så regnar den bort haha
Jag börjar känna två saker 1) det vore bra härligt med en liten mini-weekend någonstans där solen kanske lyser och det finns vacker arkitektur. 2) jag har inte helt och hållet bestämt mig för en kamera, men det börjar närma sig. Det är förmodligen dumt att skaffa den i en tid som är så mörk som december-januari, men det tar ett tag innan man börjar lära känna en kamera tycker jag, plus att jag "måste" gå in i objektivdjungeln och hitta ojektiv som passar mig som fotograf. Jag är alltid i stort behov av en GRYM zoom, men mer än så vet jag faktiskt inte. Vill inte heller direkt behöva springa runt på en semester med olika objektiv i väskan när man är på språng. 
 
Jag har 2 dagar till med jobb nu innan jag får (förhoppningsvis) långledigt i 3 härliga dagar. Om ett litet tag så är det Victorias Secret Show vilket jag alltid kollar på. Jag kommer ihåg när jag fick lov att stänga in mig i min syrras flickrum för att hon hade en tv och resten av familjen kollade på typ LOST eller något i stora rummet. Där bäddade jag ner mig och förundrades över den här showen. Det är hela grejen med den showen som jag gillar, det behöver inte vara just för att dom här tjejerna är amazoner. Jag har aldrig lagt någon värdering i hur dom ser ut vs. hur jag ser ut. Det är en snygg show helt enkelt med mycket glitter, glamour och bra (oftast) musik! Jag kommer ihåg det som igår när Justin Timberlake var årets artist på showen och hur jävla bra han var. Åh vad jag saknar hans FutureSex/LoveSound-era! Kan fortfarande lyssna på den om och om igen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress