30 december 2018

Highlights 2018

allmänt

 
 
 
Jag tänkte köra en liten Highlights 2018 här, en resumé kan man kalla det också. För att det inte ska bli en enda post här som är tusen bilder lång så kan vi väl dela upp det i 2 omgångar? 
2018 var ett lugnt och härligt år ändå tycker jag. Det började lite knaggligt men jag tog tag i det och blev bättre. Fram mot vårkanten började jag njuta av 2018 på riktigt! 
Jag tänkte visa lite bilder från året som har varit, men jag orkar inte göra det i någon slags tidlinje utan det får bli lite hur som helst tycker jag haha
En dag hade jag och min syster en Sala Silvergruva-eftermiddag. Så himla mysigt! Jag har varit ner på 100 m några gånger och det är lika häftigt varje gång. Om ni har vägarna in till Sala någon gång, boka in er på en tur här, det är verkligen coolt! 
 
 
 
Sommaren var så varm och skön att jag fick dåligt samvete över att jag njöt så mycket av den, medans det var skogsbränder fan runt hela Sala med omnejd haha Hade vi 3 st igång samtidigt där en tid? 
Jag älskade Sommaren 2018 och kommer aldrig att glömma den. Sen får folk säga vad dom vill om att det "var för varmt", jag har aldrig solat och badat så mycket som den sommaren! 
 
 
 
 
Jag och min syster tog oss till Taxinge Slott till deras kak-himmel. Oturligt nog så var vi båda så himla trötta, varma och det slog över till ett rejält illamående (det var runt 35 grader den dagen, inte läge att äta sött då, i alla fall för mig) så vi slängde mer än hälften, strosade runt lite på omgivningarna och sen åkte vi hem igen. En konstig biltur kanske, men vi hade tröttnat på att inte ha orkat göra så mycket eftersom det faktiskt var en himla varm sommar! 
 
Jag började bli besatt över stallet och allt vad det innebär i år haha Jag började ta tag i ridningen i september 2017 så jag hann inte rida så mycket innan det blev juluppehåll, men när det tog fart igen i 2018 så var jag fast! Det är absolut det bästa som har hänt mig på många många år.
 
 
 
När vi ändå är inne på ett djurtema: En dag blev jag, och en handfull kollegor till mig, inbjudna till en fantastisk bondgård strax utanför Sala. En mysig eftermiddag med fika, kika på nötkreaturen ( vill säga kossor, men jag vet att det inte är rätt samlingsord i det här fallet eftersom dom har tjurar, kvigor och kossor) och en härlig dag helt enkelt ute på landet! Det är så roligt att få skapa lite minnen tillsammans med mina underbara kollegor. Jag må kanske inte ha det häftigaste jobbet, men jag har dom absolut bästa kollegorna man kan tänka sig!
 
Jag började göra om hemma lite! Köpte nya plantor, min nya stora och härliga soffa och började mysa till det i min lägenhet! Jag har ett förhållande med min rosa, fluffiga matta. Den är perfekt på alla sätt och vis! Finns nog kvar på MIO i lite olika färger. 
 
 
 
På försommaren så åkte jag och min familj ut till Hälleskogsbränna. Kommer ni ihåg den extremt stora branden som var för några år sen i Västmanland? När flygplan från Frankrike fick lov att komma hit för att hjälpa till med släckningsarbetet? Här har vi resterna av den branden. Det är både otroligt sorgligt att vara här och vackert på samma gång. Att något som är så förstört ändå kan visa hopp om nytt liv! En ny flora har man börjat att hitta här, en flora som inte fanns innan branden. Det är så sjukt att åka runt det här området med bil, det tar aldrig slut känns det som. Det står fina villor bara några meter ifrån gränserna till brandområdet och man kan riktigt känna paniken hos alla dessa familjer som kan få deras hem nedbrända och det enda dom kan göra är att se på. Ah, det är häftigt att se det här, men otroligt sorgligt. 
 
Jag stannar här så att det inte blir ett milslångt inlägg! Det känns redan för långt haha 
2018 var kanske inte händelsernas år, jag åkte inte utomlands med än till Menorca. Men det var ett år som jag njöt av otroligt mycket! Det gjordes utflykter och jag umgicks mycket med vänner och familj. 
Nästa del får ni imorgon. Nyårsafton. Det är helt galet att vi sitter inne på sista heldagen av det här året! Jag blickar framtåt och ser fram emot 2019!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress