25 december 2018

God Jul på er alla!

allmänt

 
 
God Jul på er! Ungefär en dag för sent. Det är Juldagen idag och det är jobbdags för mig. Min julafton igår var så himla himla härlig (bilder kommer, jag har varken haft lust eller tid till att sitta vid datorn från söndagskvällen tills nu ). En lugn och skön Julafton med en massa god mat, en vintrig promenad med min syster ( vi hälsade på några hästar på stallet som vi rider på ), fix med jul-lunch och sen bara en mysig och stillsam julafton med allt vad det innebär! Kalle Anka och hans vänner, glöggfika, vanligt fika, julklappsöppning ( vi älskar att ge julklappar, och att få, till varandra! Jag fick tex en highlighter från OFRA som är BOOOOMB! Den kommer att räcka hela livet, jag nuddade bara med borstspetsen och det blev ett sånt jäkla pigment, den kan bli farlig att missbruka haha
Får ni julklappar fortfarande? Eller tycker ni att det är tråkigt? Jag älskar att fnula ut ( västmanländskt ord för fundera, eller använder ni det också?haha) vad jag ska ge för något till min familj. Att få se hur glada dom blir och hur vi alla har tänkt med årets julklappar till varandra. Sen var det julmats-middag, Svensson Svensson på Tv, Änglagård och sen tog jag mig hemåt. Det är något magiskt över att sova över, vakna upp tillsammans på morgonen runt jul och äta frukost ( typ ihop, eftersom jag gillar att sova och min familj går upp tidigare än mig..). Men jag blir otroligt bitter, lite ledsen och allmänt nere när jag ser hur dom andra ska få fortsätta fira jul ihop medans jag måste packa ihop och åka till jobbet. Så då är det bättre att ignorera det hela genom att åka hem till min egen lägenhet, jag får inte vara på ett bittert humör på jobbet så då är det här det bästa för mig själv att göra! Imorgon får jag ändå vara lite ledig igen så jag ska bara köra den här dagen så får jag komma in i julstämning igen.
(PS, jag fattar att det finns dom som har det värre där ute, som jobbar jour och skift, jag putar lite med underläppen bara och tycker lite synd om mig själv bara, men egentligen är det inte ett dugg synd om mig haha) 
 
God Jul på er där ute. Jag hoppas att ni fick till en fin Julafton igår!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress