19 december 2018

En ledig onsdag

allmänt

 
Hur mycket saknar vi inte lite värme? Nog för att jag är 100 % för snö när det är vinter, men hur effektiv och pigg blir man egentligen under vinterhalvåret? Jag har i alla fall lyckats ha en ledig dag idag som jag ska fylla med härligheter tänkte jag. Ska se till att slå in mina julklappar som min familj ska få och lägga under min fina gran och om allt går som det ska så blir det lunch/fika i Västerås med två av min allra bästa vänner! Det vankas barnafödande från och med igår och framåt så det är en spännande tid vi är i nu. Lite det som avgör också om det blir en dejt idag, jag kan inte ens tänka mig hur TUNGT det måste vara att vara fullt gången och behöva vänta på det lilla pyret som ska komma till denna värld.
Jag beställde hem en jättefin klänning från Nelly.se som jag hoppas kan bli fin till julhelgen som kommer. Glittrig, söt och sammet! Håll tummarna för att den fungerar, det är alltid risky business att beställa hem kläder när man inte är en storlek 36. 
Jag hade förmiddagen igår till att fixa här hemma lite. Tvättade mina täcken/kuddar, dammsög lägenheten, ringde Telernor och tjatade på dom om varför det nu har tagit exakt 2 månader för mig att få mitt satans Bredband. Det känns bra i alla fall att vara i fas här hemma så kan jag bara fokusera på att jobba i veckan, det har bara gått 2 dagar in i veckan, men det känns som 2 veckor haha Utan att outa något men det är bra skönt att vara ledig idag och ladda batterierna! Om inte annat för att jag har börjat (igen) att få mer problem med mina bihålor, det kommer och går hela tiden och nu har jag hamnat i en period med lite mer problem igen. Efter årsskiftet skulle jag få en tid till öron-näsa-hals, med min otur till sånt som andra lovar att jag ska få så känner jag att dom har helt enkelt glömt bort mig, igen. Jag började gå för mina problem redan efter sommaren så jag har både tröttnat på att springa på VC och krångla och jag har tröttnat rejält på att känna mig hänig, få ont runt nacke och upp till hela bihåle-systemet men framför allt att jag inte kan/orkar träna som jag vill utan att sen känna av det dagen efter. Ska väl säga också att när jag har bra dagar är jag pigg, glad och kan lyfta berg, då är det som att inget kan stoppa mig och jag kan sprida lite glädje igen! Jag får helt enkelt hålla mig till tåls så länge. Håll tummarna igen för att det är någon som har avbokat sin tid så att jag kan få det istället här innan året är slut! Min energinivå idag är inte det som jag är van vid och jag hör otroligt mycket sämre än vad jag brukar. Det stör mig, och säkert andra omkring mig eftersom jag hela tiden måste säga "Vaaaaa??" haha 
 
Ha en härlig onsdag nu där ute! Julafton om 5 dagar, hur ligger ni till med allting? 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress