10 december 2018

En helg i jul-anda

allmänt

 
 
Så är vi inne i 3:e adventveckan. Kan någon stoppa tiden lite, det går för fort! Det är redan 2 veckor sen som jag var i Stockholm med mammsen och jag tycker att det känns som bara några dagar sen. Vi tog helt klart en bra dag att åka dit med lite lagom minusgrader och krispigt i luften. Sen dess har det mest känts som ett stort molntäcke över hela Sverige, grått och jävligt haha Det har gått rykten om snö i veckan, så jag håller tummarna för att det är sant, jag vill ha lite ljust och härligt igen! 
Helgen var rolig tycker jag, varvat jobb med julfest. Det var en tidig morgon ( calltime 04,50) på lördagmorgonen så jag var imponerad över mig själv som orkade vara ute på krogen till halv 1 haha 
Inte så jättesent kanske, men då var vi på samma plats från kl 18 också, längre tid än så orkar jag inte vara på Salas ändå uteställe. Julmat, vin, julmust, skratt och en massa prat med mina kära vänner/kollegor ( jag har svårt att artbestämma dom ibland. Vi pratar med varandra som vänner och jag umgås ändå med dom typ 8-9 timmar om dagen flera gånger i veckan). 
Jag hittade en liten blazer-sak på GinaTricot för några veckor sen som är i sammet och i en mörkblå/grön färg som jag bara ä l s k a r! Jag fick så fina kommentarer om den på festen, trots att min outfit inte blev som jag hade tänkt mig. Min plan var att ha den knuten med en liten snygg spetsbh under, men jag hade en mage i uppror (efter en alldeles för tidig morgon och skumma mattider) så kände mig inte direkt fit for fight med den planen. Men den kom till användning ändå och man får bara köra en "make it work" som dom säger på Project Runway! En perfekt liten jul-blazer om inte annat, bara jag får ordning på min kost igen och träningen kommer på plats så är jag säker på att den här kommer bli en stor favorit hos mig! 
 
Men nu är det måndag och ny vecka igen. Jag har väl inga större planer direkt för dagen, men det vore skönt att sätta den här kroppen på lite träning av något slag. Hemmaträning eller ut i friska luften. Jag måste få tag på min hyresvärd då min lampknapp i hallen är trasig och har varit det i över 1 vecka nu ( jag är säker på att han har glömt bort det) och jag är trött på att bo i en becksvart lägenhet. Jag känner mig inte direkt utarbetad efter den här helgen så energin finns till att hitta på något aktivt! 
Ha en bra start på veckan nu, trots måndag och allt. Ni med ett "vanligt" jobb, ni har ju snart julledighet att se fram emot! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress