Jag har en kollega som har startat ett eget företag inom "Friskvård på Cellnivå", alltså att man tar blodprov och kollar på det genom ett microskåp. Hon gör också koppning, skrapmassage och något som heter så fint som Högteknologisk akupunktur. Det är precis som det låter: Akupunktur utan nålar. Nu fick jag i och för sig några nålar på mina öron, men jag är van vid det sticket så det är ingenting som är jobbigt för mig. Vi körde blodanalys och akupunkturen på mig idag och jag fick lära mig SÅ mycket om vad som försigår i min kropp! Det fanns lite att ta tag i absolut, men ingenting som inte många andra redan går omkring med. Man mäter flödet i ens akupunktursystem och får reda på hur allt hänger ihop, från topp till tå! Så hima intressant tycker jag. Min stackars kropp är, som jag redan har räknat ut, i en högre stressnivå än vad den bör vara i. Det påverkar leder, alla organ och framför allt en läckande tarm( sexigt jag vet). Det är ingenting som jag är speciell med utan det är väl typ lite av en folksjukdom skulle jag väl säga? Stress, speciellt långvarig stress, är ju aldrig bra för någon av oss och tarmen är ju det största organ vi har, utöver huden om jag inte minns fel? Ska väl kanske tillägga också att det är KROPPEN som är i någon stress, mitt huvud känns faktiskt på plats haha 
Jag försöker att bli så där lugn och härlig som vissa ser ut att vara, men det är svårt för mig. Det är mycket bättre än för 1-2 år sen och jag känner mig relativt lugn och har huvudet på plats, men självklart faller jag dit ibland. För mig är mitt jobb ett ställe som genererar stress, utan att jag för den delen känner mig STRESSAD, om ni förstår hur jag menar? Bara av att ha med många kunder att göra så blir det en förhöjt stressfaktor hos mig. Även om det kan vara positiv stress. 
Jag har fått lite tips och idéer efter den här 1,5 timme med henne. Just nu är jag bara så himla trött i kroppen, och lite kulen, efter akupunkturen. Det frigörs en hel del saker i kroppen efter en sån behandling, även om det inte är med nålar. Det känns i alla fall himla skönt att se att mitt blod ser hyffsat fint ut på cellnivå och nu har jag lite nycklar till hur jag ska förhålla mig till vad min kropp behöver. 
 
Resten av dagen blir nog inomhus ändå. Jag ska på möte på jobbet ikväll så jag har eftermiddagen fri till lite pyssel! Det kliar i mina fingrar efter att få plocka upp julgranen hit. Det känns lite tidigt kanske, men jag vill hinna njuta av den också. 
Hoppas att ni mår bra där ute och får lite julkänsla nu i december! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress