26 december 2018

Christmastree

allmänt

 
Tanken var: Gå upp i en hyffsad tid, träna något, slå in en julklapp ( som jag glömde ta med mig på julafton, det var en minst sagt hetsig vecka förra veckan haha), kanske hinna tvätta lite och fixa iordning mig för släktfirande ( med pappas sida av släkten ) som är nu vid lunch-tid. Jag vaknade 10.10 och inser att ALLT är förstört för att jag vill sova några timmar extra! Jag måste hinna fixa mitt paket och mig själv. Träning får bli ett annat liv haha
Jag satt inne igår och tyckte lite synd om mig själv som är för tjurig för att gå ut och festa. Jag hade på en film, åt lite chips och julgodis som jag har gjort ( SÅ GOTT FÖRRESTEN), städade undan eftersom jag blir stressad över hur mycket prylar som ligger framme just nu och så blev jag tjurig på mig själv som försökte få mig att må dåligt över att jag inte gick ut haha "Hemvändarkväll" brukar vara juldagens utgång och det brukar ju kunna vara roligt förut. Det är väl egentligen den kvällen som faktiskt KAN vara rolig att gå ut på. Jag slits alltid mellan att veta att jag har lite svårt för riktigt pruttfulla människor ( inte lite påverkade, dom kan vara roliga, men jag har svårt för såna som man ser i ögonen att dom är i en annan värld) och känslan av att "hur ska jag annars träffa människor?". Om jag inte gillar att festa och inte är ett störra fan av Tinder, hur gör man då egentligen? När jag var yngre ( fy fan.. den meningen!) så var det så naturligt att träffa olika människor genom skola, aktiviteter eller genom vänners vänner, men nu känns det som att "ju äldre vi blir" desto mer vill vi alla stanna hemma i soffan och gladeligen gör det! Ah, den är svår tycker jag. 
Men nu är det julfirande för mig! Släkt och familj och mat med allt vad det innebär. Jag måste måste måste skynda mig nu!
God fortsättning på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress