21 december 2018

As black as my coffee

allmänt

 
 
Oj oj oj! Det är farligt att snooza ( läs: trycka iväg alarmet och ignorera det faktum att det är dags att gå upp för länge sen, INTE likt mig). Det är lite extrajobb idag för mig pga sjukdomar och andra härligheter så jag har ett bra härligt pass att se fram emot idag och sen är det julbak och julmys för hela slanten ikväll med min syster! Vi har en årlig kväll som vi dekorerar pepparkakor och gör julgodis tillsammans, lyssnar på julmusik och har det allmänt jul-mysigt. Ikväll är den kvällen! 
Kolla in den här mörkhåringen förresten. Jag fick feeling igår och slängde i hårfärg. Just nu kanske det är aaaaningens lite väl mörkt, men så reflekteras också färgen rejält i den lilla ring-lighten som jag har för att det överhuvudtaget ska bli något ljus haha Så det är inte riktigt lika mörkt som det ser ut på bild. 
Jag har inte färgat håret hos frisör på över 1 år och jag har känt mig lite trist i min hårfärg och inte riktigt "jag" i det ljusa. När det här går ur om några tvättar är jag säker på att det blir kanon! Det känns vintrigt och härligt med mörkt hår igen. 
 
Men nu är det brottom brottom! Ha en fantastisk fredag nu och till alla er som tar lite ledighet nu: GRATTIS! Hoppas att ni får det underbart nu.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress