Den här veckan var hittills varit en sån där mysig vecka med bra och härliga saker inplanerade. I tisdags så hade jag iof tandregleringstid i Västerås men det gick fort och smärtfritt ( förut om när dom hackar en med den där piggen och skrapar på tändera, huamig, det ger mig rysningar!). Annars så fick jag en lunchdejt med min pappa i Västerås följt av lite ärenden och sen kollade vi på kameror och objektiv. Jag är inte den som spontanköper såna där dyra saker så jag måste få klämma och känna lite. Sen var det ridning på kvällen och det gick SÅ bra! Jag lever fortfarande på den lektionen. 
Julgranen fick fixas upp i onsdags efter min blondanalys på cellnivå. Jag måste förresten förtydliga att en läckt tarm inte är bokstavligt talat en tarm som läcker. Den tar bara inte upp alla vitaminer och mineraler som den bör och alltså så får inte min kropp i sig det som den kan behöva, så nu är det bara läkning som gäller och få tillbaka tarmväggen. Det är förmodligen ingenting konstigt efter min sjukdomstid för 1,5 år sen med prickarna ( som påverkade några av organen) och sen en penicillin-kur som tar död på både goda och onda bakterier. Sen kan jag väl erkänna att kosten inte har varit perfekt heller under den här tiden fram tills nu, jag har tappat det lite iom att min träning är kämpig att få till pga av allt som händer i kroppen och då tappar jag motivation. Som så många andra. 
Men igår mina vänner. Direkt efter jobbet igår så åkte jag och min syster på vår årliga SätraBrunnstur! En SPA-eftermiddag med c-vitamin-ansiktsbehandling och sen bad/simning och mat. Så himla skönt! Mina bihålor strejkade hela dagen igår och gjorde s å jävla ont. Det leder till öronen också som blir ljudkänsliga och sen sitter jag där med en jordens huvudvärk i en miljö där det låter så oändligt mycket. Att då får en ansiktsmassage var som en skänk från ovan! Varenda rörelse runt bihålorna var den bästa känslan jag har fått på länge haha
Idag är det ju fredag och jag råkar vara ledig idag! Jag bör ta mig ut och gå lite känner jag, få lite friskluft intryckt i kroppen. Friskluft botar mycket vill jag tro! Kanske att jag tar några spring-steg också, bara för att huvudet ska få klarna lite. Det är en sån fin balans det där med träning när man inte känner sig 100%. Jag har inte känt mig 100 % bra på hela hösten och fått bakslag många gånger när jag har tränat, men samtidigt så mår inte kroppen direkt bättre av att INTE träna ( träna som i att röra på sig, inte som i att kötta ett pass på gymmet). 
Imorgon vankas det julmiddag med jobbet efter att jag har slutat att jobba, så min dag imorgon kommer eka tomt här för det blir direkt hem hit och sen ska jag över på förfest hos en av mina grannar som jag faktiskt jobbar med! Så himla smidigt. En lyxig vecka helt enkelt! 
 
Men nu måste jag verkligen ta mig ut, jag hålle på och somnar till mig igen. En Träningspodden i lurarna och sen får vi se om kroppen svara på luft och motion eller om jag är död imorgon.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress