2 december 2018

1:a advent

allmänt

 
 
 
 
 
Så sitter vi här och har 1:a advent igen. Plus: Nu har vi äntligen gjort kanske årets absolut tråkigaste månad (november)! Det, om något, är värt att firas haha
Jag har haft en lugn och skön förmiddag med sovmorgon, tända ljus i hela mitt allrum och Trolltider med avsnitt 1 och 2 på tv. Jag har inte sett det på många många år och blev lite sugen att ha det som morgonmys nu under december. Kolla in det här röda ljuset från Lagerhaus förresten som jag hittade i Stockholm i måndags. Den doftar magiskt av pepparkaka! Så himla härlig.
 
Min gårdag var så där skön som jag hade tänkt mig att det skulle få bli: Jag körde lite hemmaträning i 30 intensiva minuter. Fixade lite matlådor ( pasta a la amatricana, mums!). Strosade runt på stan med min syster och shoppade lite adventsgrejer + hämtade ut paket. Sen var det adventsfix hos min syster hela eftermiddagen med chai-te som fika och julmusik medans allt fix! Film-maraton på kvällen och sen stupade jag i säng. En lugn och skön dag.
Jag ska dona lite här hemma nu och städa lite och sätta upp lite nytt som jag köpte igår ( 2 st jäääättefina adventsljusstakar!), göra lite fler matlådor och sen är det ridning på eftermiddagen. Det är en SÅN gråa och dimmig dag idag och jag känner mig inte direkt så himla sugen på att faktiskt cykla ut till stallet, men det ska bli mysigt att få snusa på en häst lite och få väcka igång den här kroppen igen. 
 
Glad 1:a advent på er, hoppas att ni har fått en mysig adventsmorgon!
Emelie

Trevlig advent ♡

Svar: Tack detsamma Emelie, hoppas att du får en underbar vecka ❤️
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress