Vi kan ju inte ha en lite Highligts 2018 utan att ta med Halloween-sminkningarna heller! Utöver resor, vänner och familj så är det här Top 5 roligaste sakerna jag har gjort i år utan tvekan! Onödiga utgifter kanske för någon annan, men det var verkligen värt varenda krona för att få sitta och vara SJUKT kreativ på lediga dagar. Jag längtar redan tills jag kan sätta igång igen och se så här läskig ut igen haha 
Det roliga i det var självklart att sminka och se hur äckligt det kan se ut, men också feedbacken jag fick från omgivningen! Många på mitt jobb som inte visste det här om mig, att jag faktiskt kan sånt här. Många som skickade bilder på DM på Instagram om looks som jag kunde inspireras av. Det var verkligen roligt! Jag vill så gärna börja med det här, det är spännande att upptäcka sidor hos sig själv som man inte visste kunde bli så här haha
 
 
 
1 vecka under sommarsemestern packade vi 4 vuxna ihop oss i bilen och körde ner till Ystad. Det är så himla smidigt när vi kan åka bil ner, det är självklart smidigt med tåg/flyg också men det är hutlöst dyrt att hyra bil en vecka, även om det är mer än värt det eftersom vi vill kunna handla mat och åka runt i Skåne. Men det är lättare med den egna familjebilen helt klart! En uuuuunderbar vecka i Ystad hade vi i alla fall. Jag kommer ihåg att jag var lite seg på allergimedicin så jag sov ganska så tungt och mycket, men jag har nog aldrig varit så avslappnad. Mitt älskade Ystad. Det finns till och med en slinga som är mysig att springa som går igenom skog, husområden och så kommer man ut på strandpromenaden så att man kan ha världens mysigaste utsikt medans man motionerar. En underbar vecka! 
 
 
 
 
 
Jag började hitta fotografering i naturen mycket mer det här året! Jag har väl alltid varit duktig på att se små härliga detaljer omkring mig, men i år var min hjärna inställd på ett annat mode än vad jag är van vid. Himla härligt tycker jag! 
 
 
 
 
Menorca. Det känns som tusen år sen trots att vi åkte i september haha När det är mörkt 24/7 ( typ ) så glömmer jag bort alla mysiga och soliga stunder som vi har haft i år. Det är väl kanske lite därför jag gillar att köra en resumé, då får man tänka till lite. 
Men Menorca mina vänner. Det är en ö jag mer än gärna skulle vilja ha ett hus på! Eller bli pensionär på. Det är en magiskt vacker ö och lugn som en filbunke. En kul grej som jag tror att jag glömde berätta om när vi kom till flygplatsen och skulle hitta vår taxisnubbe som vi bokat: Vi fick en BUSS! På riktigt alltså. Ingen lite minibuss för 8 pers heller, utan en stor buss för kanske 30 pers! Det var jag, Jessica och vår chafför. Kändes minst sagt lite jobbigt. Sen hade Booking.se haft fel gps-adress när vi bokade taxin genom dom så chaffören sa en heeelt annan adress som vi skulle till, men han var snäll ändå och körde upp oss för den evigt långa backen som annars var dit vi skulle. 
 
 
Mamma och jag tog oss till Stockholm för några timmars adventsmys. Jag hade haft en riktigt tung dag på jobbet dagen innan så jag trodde först inte att jag skulle orka med att åka till vår huvudstad, men efter en lång natts sömn och att vi bestämde oss för att inte köra en heldag i Stockholm så var det ändå precis det där som behövdes. En mysdag med min mamma.
 
 
 
Sen måste jag nog ändå få säga hela härliga december faktiskt! Jag har nog aldrig njutit så mycket av någon december förut! Ja okej, när vi åkte till Aruba i december slår väl det, men det var inte så juligt kanske. Det har hunnits med 2 julmarknader, en massa pyssel här hemma, julklappsshoppingen gick som en pråm och jag har inte stressat för fem öre! Jag fick en julafton i lugn och ro i år ( brukar jobba julafton och det finns inget mer själsdödande än att komma hem och vara lite tjurig när resten av familjen har haft det härligt haha).
 
Som jag sa igår: Jag ser fram emot 2019 och har en bra magkänsla som är stark! Det är förändring i luften, vilket förändring får vi se. Om inte annat så får den mer än gärna vara så som 2018, ett lugnt och härligt år. Tack för att ni har hängt med här under året! Ge gärna lite feedback på vad ni vill se mer av här, eller mindre av. Nu skålar vi in det nya året tycker jag! Det är inte min absoluta favorithögtid det här, men jag ska göra den så bra som det bara går!