14 augusti 2018

Ur en annan vinkel:

allmänt

 
 
 
 
Det var tur att jag kravlade mig ur soffan igår kväll innan jag råkade somna till... Kolla in vilket fint ljus det var! Det fina med att det har regnat lite nu måste väl ändå vara att det är grönt igen, det blommor på bra och det är ett slags glow i naturen igen, istället för det där bruna som har varit hela sommaren haha
Min mobilkamera levererade igår också! Jag gillar att krypa ihop till en liten boll och fota ur en vinkel som inte är den typiska "här-står-jag-2-m-upp-i-luften" utan jag vill gärna ta det ur ett perspektiv som visar alla små fina detaljer på marken och att man får se himlen ur en annan vinkel. Den 3:e bilden är en sån där typisk sån där bild som jag pratade om, där jag bara står rakt upp och ned och tar ett kort. Nu blev den ganska så fin ändå med ljuset och asfalten som glimmar, men jag gillar helt klart bättre bilden högst upp, där får man en liten känsla för hur det skulle kunna vara att ligga på lur där som djur. 
Det är mitt tips till er: Se saker ur en annan vinkel ibland! Både i livet och ur ett kameraperspektiv haha
 
God morgon annars! Jag är bombat trött just nu utan vidare anledning. Är det bara jag som typ känner mig sjuk på mornarna? Snorig, trött i musklerna och allmänt död? Tills några timmar senare och jag är pigg som en lärka igen med inga som helst förkylningstecken. Hur som haver! Det är tisdag och jag har lyxen att vara ledig onsdag-torsdag-fredag snart. Jag har en gym-dejt med en vän på jobbet imorgon och på torsdag fyller min kära mor år så det ska firas helt klart. Annars ser det rätt så oplanerat och härligt ut! Det är sista veckan nu med sommar-schemat på jobbet och sen kliver vi in i höst-schemat med lite ändrade jobbdagar och tider. Jag sökte också ledigt igår för Menorca-resan den 22:a september! 5 veckor kvar innan jag får landa på ön som är den vackraste jag hittills har besökt. Vi reser med Vueling nästan hela resan ( förutom sista planet hem) och jag blir lite nervös över det, dom är verkligen inte något att hänga upp i julgranen. Men det är klurigt att ta sig till Menorca annars så det fick bli så här! 
 
Ha en trevlig tisdag nu kära ni! Jag måste ha kaffe as soon as possible.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress