God morgon god morgon! Exakt 19 arbetsdagar kvar tills jag och min syster får ta oss hit till Menorca igen. Lite pirrigt i magen, lite resfeber blandat med känslan av att jag verkligen vill dit men framför allt så ska det bli härligt att få se den här extremt vackra ön igen. Vi får hålla tummarna för att vädergudarna är med oss bara!
God morgon tisdag. Jag vaknade upp ( som vanligt ) av att sopbilen stod och lät exakt som om den stod nedanför mig och skrapade något metalliskt i marken haha Jag borde vara van vid det här laget eftersom det är varje tisdag runt 5-6 på morgonen, men det är inget vidare sätt att vakna till kan jag tycka! 
Annars då? Jag hade en skön ledig dag igår. Jag fick till 35 min intervaller på löpbandet och jag tog det extra försiktigt med knäna och idag känns det inget alls, hurray! Sen lyssnade jag i princip på poddar hela dagen, gick på en kvällspromenad med syrran, fixade äppel/ingefärs-juice i min juicepress ( jag fick massor av äpplen av mina föräldrar och sen lite av min ena granne igår), jag fick också en knäpp i skallen och kollade på lägenheter utomlands. Jag mår så mycket bättre av solsken och värme! Just nu försöker jag verkligen se att hösten kan få komma och bli så där vacker som den kan bli vissa år, men det tar emot liiiite. Plus att jag mår extremt bra av rutiner och när jag känner mig hemma, så ett litet hem utomlands är något jag vill få till under min livstid! Jag städade undan lite skit här hemma också under dagen och förberedde mig för 4 dagar med jobb nu under veckan. Det känns lite segt, men det ska bli otroligt skönt med ledig helg sen! 
 
Nej nu måste jag fixa matlåda och äta frukost innan jag bär iväg. Jag har ett svensson-pass på 9-17 idag och sen vankas det yoga ikväll, så himla härligt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress