17 augusti 2018

Photos in the night

allmänt

 
 
 
 
God morgon god morgon och hej härliga fredag! 
Vilken mysig dag igår med familjen. En hel eftermiddag/kväll med tårta, grillat, en god drink och familjehäng. Helt klart en skön torsdag och härligt med lite helg-känsla då jag ska jobba hela helgen och inte kommer göra något annat än att jobba!
Jag kämpar på med mina bihålor och det är lite varannan dag-grej det här. Igår gick det bra, just nu vill jag bara sätta huvudet mellan två dörrar och smälla ihop dom, hårt. Jag blir liksom aldrig sjuk på riktigt! Får hålla i ett tag till och se om nässprayen är en dunderkur eller om det är så att jag har pajat mina bihålor. Så jävla irriterande.
 
Något roligre är att jag alldeles strax ska ta mig en promenad i solskenet som kom nu och hämta ut ett paket från Boohoo! Jag har aldrig beställt därifrån förut och jag hittade hur mycket skönhetsgrejer som helst så det ska bli kul att få hem. Annars tänker jag nästan placera mig ute på gården under dagen bara för att få friskluft, det är inte så mycket mer än det som jag orkar med när huvudet inte är på plats. Här har ni förresten en liten kik på hur innergården ser ut där jag bor! Jag råkade på den här vattenpölen igår kväll och tyckte att det blev lite häftigt med reflektionen i vattnet. Lite annorlunda och mörkt. 
 
Glad fredag på er där ute och hoppas att ni får en fin dag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress