När man blir väckt av Handels som ringer och vill prata om politik. Helt klart en morgon utöver det vanliga haha
När jag var liten så pratade man inte politik mer än det dom olika partierna stod för och så, man frågade verkligen inte vad någon skulle rösta på. Här, efter 4 min prattid så fick jag reda på exakt vad han i telefonen tänkte rösta på och frågade mig vad jag hade tänkt mig! Bara så där. Det gör mig absolut ingenting för jag står för vilken sida jag står för och jag vet DEFINITIVT vilket parti jag inte tänker rösta på ( ni får använda hjärnorna själv haha). När jag la på för ett tag sen så skrattade jag bara åt det hela. Här har jag alltså pratat om semester, politikers totala ignorans mot oss arbetande människor och vi kom fram till båda två att vi inte litar på politiker idag. Plus att det är nog bra att gå tillbaka på vad dom olika partierna har lagt sitt krut på dom senaste åren, det brukar vara ett bra sätt att se på hur dom lägger sin makt och tid. På 5 min till och med, det är ganska så bra gjort! Jag kan tillägga att jag vaknade av det här också, så det blev ett rejält sätt att vakna på. Tack Handels för det! haha
Vet ni vad ni ska rösta på? Eftersom jag är sjukt skeptisk till politiker så står jag och hänger lite på några partier och ska väl i helgen ta och forska lite mer i dom. Tråkigt, men det bör göras. 
 
Torsdag, äntligen. Bara lite kvällsjobb och sen ett lätt jobb imorgon och så är det äntligen helg sen! Jag har lite planer inplanerade och ser verkligen fram emot det. Middag och drinkar med några tjejer på lördagen, kanske spela lite golf under dagen och sen ridning på söndag. Kan ju inte bli bättre! Wining and dining, baby.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress