Vilken härlig helg! 2 lediga helger i rad nu som jag känner mig mer än belåten och lite bortskämd över att ha haft. Utfykt med familjen på lördagen följt av en supermysig middag + mojitos med 5 brudar + mig. Äntligen fick jag min mojito också! Passade på och tog några stycken haha
Söndagen igår var väl en vanlig söndag egentligen men jag fick till min tvätt ( hade inga underkläder kvar, det kunde ha blivit jobbigt det där!) och hann pigga på mig något inför ridningen på eftermiddagen. Så himla mysigt det var också! Känslan igår på hästryggen var bara: Varför gör jag inte det här MER!? Att få hänga i stallet, fixa iordning en häst, få skratta och prata med mina fina ridkompisar och ha en hel timme med träning som man inte ens märker att man gör för att det är så himla roligt. Jag ska rida igen imorgon eftersom jag kommer missa en lektion när vi åker till Menorca, så då fick jag plats i en grupp imorgon istället så det ska bli skoj! Jag hoppa på samma häst som igår så kan jag ta upp där jag lämnade. 1 timme är lagom att rida men har man tur så får man kämpa sig igenom 40 min och sen kanske att man har tur att det börjar släppa haha Så är det i alla fall för mig fortfarande eftersom jag inte har ridit så länge än och inte riktigt har lärt mig knapparna än på hästarna. 
Men ni vet bebis-bubblan som föräldrar får? Jag får en häst-bubbla runt mig. Det är det bästa som finns i mitt liv idag. Lugnet i stallet och känslan av att få arbeta med hela kroppen och få bli lite skitig är det bästa jag vet! 
 
Men nu är det måndag så nu kör vi igång! Hoppas att ni också har haft en härlig helg. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress