Bra start på dagen: 3,5 km relativt snabba intervaller! Jag tog mina nya springskor och snörade på mig dom direkt efter att jag vaknat för dagen och tog mig ut och sprang runt dammarna bara ett stenkast från mig! 
Det gick väl över förväntan eftersom jag har haft en ganska så lång period när jag inte har orkat pga sommarvärmen som var och så har det varit lite förkylningar och löpknä i vägen. Men idag kändes det faktiskt bra, tro det eller ej! Jobbigt, eftersom det är jobbigt att springa, men ganska så lätt ändå och jag känner att mina nya Asics kommer vara toppen för mig. 
Tisdag annars och första tisdagen som jag är ledig! Jag har fått lite ändringar i mitt jobbschema och varannan tisdag får jag nu vara ledig. Inte så illa eftersom just dom dagarna är minst sagt intensvia, säger inget mer än att ni som vet vad jag pratar om förstår var jag menar haha 
Så jag har bokat in min första tisdag med härligheter: Träning på förmiddagen. Om 2 timmar ska jag iväg och klippa mig ( skulle behöva färga också, men tänker att det är smart att göra det efter ett eventuellt soligt Menorca) och sen ikväll blir det ridning! Jag ska pyssla lite här hemma också då det ser förjävligt ut just nu.
En skön dag helt klart! 
 
Ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress