Huamig. Det var nog bra att jag vaknade av väckarklockan. Vilka mardrömmar! 1) Jag drömde att det taket i min lägenhet började forsa in vatten ( mitt jobb har haft lite problem med luckor på taket så det har regnat in ibland, därav att det snurrar i huvudet haha) och det var ju läskigt eftersom jag har en vän som bor över mig och jag visste i drömmen att hon skulle ramla igenom mitt tak. Men den värsta: Jag drömde att jag var med min familj på semester och av mina familjemedlemmar blev brutalt skjuten i bröstet av en person som låg och väntade på oss. Jag fick ringa ambulans och guida dom dit vi var ( mitt ute i ingenstans) och sen bröt jag ihop som en liten pöl ute på ett fält. Vaknade för 1 timme sen med den klumpen i halsen. Fy fan säger jag bara! Det var mig rörigt. 
 
Men något lite roligare! Jag har börjat att planera lite halloween-looks för i år och beställde hem lite härligt smink igår kväll efter jobbet. Jag är HUR taggad som helst! Jag tänkte mig ett blodigt år och ska testa runt lite med vad jag kan göra för något. Jag vill ha hem grejerna nu nu nu! Här har ni förra årets härligheter. Jag är lite extra stolt över Cheshire-cat, jag tycker att halsen blev som jag hade tänkt mig, typ haha 
Jag vet att det är lite tidigt för att tänka på sånt här nu, men förra året så lekte jag mig bara fram med det jag hade hemma, nu vill jag ha lite saker från Partykungen som annars brukar kunna ta slut! You are in for a treat my friend.
 
Äntligen fredag i alla fall! Jag ska bara skaka av mig den här olustiga känslan i kroppen, betala lite räkningar och sen sätta mig i fredags-mood, så gott det går. Tänk vad hjärnan kan göra med en!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress