Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min älskade mammas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra! Yes, det är en födelsedag idag för min favorit-mamma så vi ska fira henne fram mot eftermiddagen idag. Jag ska börja dagen med en promenad för jag har hört rykten om att det vankas min favorit-tårta ( marängtårta med hallon i, mums!) så jag gissar att mina ben kommer få en sockerchock utan dess like senare. Plus att vi ska grilla och det har ju varit grillningsförbud ( med all rätt!) typ hela sommaren så det finns en chans att jag kommer äta som att det inte fanns någon morgondag. För det är så jag jobbar!

Här har ni lite random bilder från någon vecka tillbaka. Jag hade igångsättning av ridningen i söndags och det gick uselt haha Eller ja, tidvis gick det riktigt bra, men jag hade inte min kropp på plats och jag har nästan dåligt samvete över hur kasst jag red. Jag försöker att se det som att det ska "bara vara roligt" att rida, men jag får prestationsångest över att jag bör vara i en viss nivå i min ridning, vilket är löjligt eftersom jag inte ens har ridit i 1 år än och jag har bara varannan vecka att hänga upp i julgranen. Jag fick brutal träningsvärk iaf så någonting gjorde vi väl rätt, in älskade Akrobat och jag.

Kolla in fladdermusen som satt och sov längs med väggen! Min syster flaggade för ett ställe där hon gick förbi den och jag har typ aldrig sett en fladdermus på så där nära håll så jag tog mig ut och gick igår kväll och såg den hängandes där. Så himla coolt! En äkta Batman. Jag hade en sån där dag igår som inte går till någon historia direkt. Lite halvtaskig i humöret och tung i bihålorna. Jag fick en nässpray på recept för att få bort uppsvullnaden i näsa ( jag fick ett "OJ, du har svårt att andas va?" av läkaren haha) och så passade vi på att ta blodtrycket som det har kämpats med i någon år nu, vilket såg himla bra ut igen! Positivt helt klart. Något rätt har jag kanske gjort ändå. Träningen har rullat på och jag har trappat ner med kaffet. Från att gå från kaffe varje dag så dricker jag max 3-4 gånger/vecka. Mest på jobbet nu för att få tillbaka någon slags hjärnfunktion haha Annars pysslade jag mycket hemma med städning, matlagning, slå in paket och lyssna på musik ( min nya favoritlåt är Skyline- Limitless ). En lugn och skön dag helt enkelt! 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress