FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
Jag fick frågan igår när jag la ut dom regigerade bilderna på Instagram (camilla_norman) i torsdags : Är det verkligen så där vackert på Menorca? Svar: Ja! Jag har redigerat lite med exponering, liiiite turkost ( men ni ser ju förebilderna, dom är turkosa ändå), vitbalans och högdagrar. Men ni ser ju hur minimalt det blir i bilden i sig?
Just vattenbilder gillar jag att få till så att man ser krusningarna bättre och om solen reflekterar sig i vattnet. 
På dom här två bilderna tog jag lite fint bort 2 personer också som jag tyckte var i vägen haha 
Andra skulle säga att jag manipulerar en bild, jag säger att jag tar tillbaka det vackra som kameran gick miste om att få in! Hur många gånger har ni inte tagit en bild på något som ser magiskt ut i verkligheten som sen kameran totalt kapade bort? Det är DET som jag gillar att få tillbaka. Plus att hur härligt är det inte att kunna
1) njuta av det på plats 2) Få vara kreativ på plats genom kameran och se platsen ur olika vinklar och 3) sen får sitta och njuta av det hemma i soffan? 
Ibland tror jag att utveckling av en själv kan göra ont ibland och vara obekvämt till en viss del. Gudarna ska veta att jag har gått igenom några väldigt konstiga år ( stora sjukdomar i min närhet, vänskapsband som knakar m.m) men om man ska se något positivt ur det så har jag blivit starkare som person och hittat tillbaka till en kreativ ådra igen. I skolan ritade jag för fullt för att få hjärnan att återhämta sig från läxor och prov. Varje kväll, in på småtimmarna, satt jag i min säng och skissade. Idag får jag se världens alla vackra saker genom min kameralins! 
Jag ser fram emot Menorca av många orsaker mer än sol och bad. Det finns så många vackra platser att se, kvalitetstid med min syster, så många timmar med näsan i en bok, sangria, god mat och kanske något rolig aktivitet. Men jag ser väldigt mycket fram emot att få vara kreativ. Just nu i Sverige så längtar jag tills hösten sätter igång på allvar, med färger och allt vad det innebär. Men tills dess får jag nöja mig med efter-sommar-färgerna och Menorca om några veckor.
 
Ha en trevlig lördag nu mina kära vänner! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress