Så var jobbhelgen över för denna gången! Äntligen. Herregud, det var mig en rejäl helg. Kaffe var en stor tillgång för att hålla mitt huvud klart och igång någorlunda! 
Men nu är det äntligen måndag och ny vecka. Jag har planer på att försöka springa lite på löpbandet idag men jag får se hur knäna pallar det. Dom mådde inte jättebra efter min trötta avsittning från hästen förra söndagen. Jag glömde att böja på knäna så det var med två stela ben som jag smällde ner i marken, med mina nya skor som tydligen inte hade någon direkt stötdämpning i sig. Så det har ömmat lite och känts lite tjockt i 1 vecka. Men det börjar kännas lite bättre! Jag får helt enkelt känna av lite och styra om träningen om det känns fel.
Imorgon är det back to work igen men en vän till mig kommer hem hit igen och ska styra upp ett yogapass på kvällen så det ska jag gå på tänkte jag! Därav att jag helst inte vill träna någon muskelgrupp egentligen: Det gör så ont att stretcha ut en träningsvärkande muskel haha
Sen blir det in i jobb-bubbla enda tills på lördag! Söndag ridning igen vilket jag ser otroligt mycket fram emot. Det känns som att det kan bli hoppning av något slag? Jag har inte hoppat på väldigt väldigt länge så jag är lite nervös över det, men det ska nog gå bra. Men det är väl ungefär det enda roliga jag har den här veckan: Träning av 3 olika slag. Det är så här jag gillar att få till min träning och hoppas att jag håller i det under hösten/vintern sen för det är varierande och roligt, framförallt så tröttnar jag inte och min kropp får sig en chock.
 
Men idag är det ledig måndag! Ett perfekt sätt att återhämta sig på och starta en ny vecka. Jag hoppas att ni har haft en härlig helg? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress