God "morgon"! Eller förmiddag eller vad ni nu tycker. Jag har i alla fall varit vaken i 1,5 timme så nu har lördagen kickat igång för mig! Idag bjuds det på semester-feeling så här på en ledig helg: Jag och min syster ska nämligen ta oss upp till Sala Silvergruva och gå en guidad visning tillsamman med någon grupp! Jag råkar ju ha en syster som jobbar med just turism-frågor på kommunen så vi har fått lite specialrabatt då hon ändå skulle ta sig dit genom jobbat men kan vi göra en "jobbuppgift" till en rolig grej istället. Hur ofta gör man semestergrejer så här när man jobbar och hur ofta gör man det i sin egen stad?? Ja, om man inte bor i en storstad så klart. Vi lyckades inte få till det här under semesterveckorna ( det var inte prio 1 när det var så himla fint väder) så jag är extra glad över att det blev av nu istället. Sen vill jag bara testa på att köpa en hink
( haha skrev hunk först, var det en freudiansk felsägning?) med golfbollar och sen bara slå ut. Sen har min sommar varit komplett! Tur att golfsäsongen är lång. Ja visst ja, jag vill spela minigolf på vår nya bana här i Sala också. 
 
Det är så vackert här i min lilla stad under sommaren, det tjatar jag verkligen om här haha Jag tog en förmiddag för några veckor sen och fotograferade lite här och där. Hittade lite gömda pärlor som kanske inte syns av den typiska salabon. Jag hittade de här fina plattorna i ett vattendrag bara något kvarter bort från där jag bor. Röda fina stenar som glittrade mot det blå kaklet. Sen fick jag syn på den här övergången som speglar sig i det totalt stilla vattnet som var. Det är en bro som man annars bara går över utan att tänka på det, men som är fin om man bara ser det från en annan vinkel. I det här fallet är jag SÅ nöjd med mitt kameraköp för flera år sen: Den zoomar så fantastiskt bra! Jag står kanske 50-75 m bort och kunde ändå få bilden så här pass skarp. Många värsting-kameror som jag kollade på ( när jag tappade min kamera i marken och den gick sönder) var bra på många sätt, men standardutrustningen var med kanske x 5 i zoom medans min är en superzoom med 50x. Så jag köpte samma kamera en gång till och kunde inte vara mer nöjd, den är "billig" i jämförelse med många andra ( 3990 kr på elgiganten ) och har dom kvalitéer som jag vill ha i en kamera. Är ni sugna på en grym kamera som är någorlunda lätt att lära sig och som är lätthanterlig så kan ni följa länken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress