30 augusti 2018

Creativity

allmänt

 
En liten sneak peek på vad jag pysslade med igår! Det var lila, svarta och röda ögonskuggor och toppades med ögonfransar och röd eyeliner. Eller egentligen var det en sån där multi-produkt som man kan ha både på läppar ( vad jag egentligen planerar att använda den till haha), kinder och nu igår, som en eyeliner!
När jag plockade bort halloween-sminkningen från näsan och ner mot halsen så kändes det här bara som en rejäl jävla partysminkning, men i sin helhet så blev det riktigt dramatiskt. Jag är så himla taggad att visa er hur det blev! Jag blev förvånad över vad lite teatersmink kan göra med ens utseende.
Kolla in förresten vad andra färger på ögonskugga kan göra med ens ögonfärg! Jag har allra mest brunt i mina ögon men med liiite grönt i sig. Tro på fan, men rött och lila drog ur det gröna som gift från ett ormbett! 
 
Torsdag är snart förbi och jag är något smått trött då jag gick upp kl 5 i morse och brukar inte vara van vid det! Men jag ska vara ärlig och säga att det går bättre och bättre med att gå upp så där tidigt. Jag jobbar på att få en jämn sovrytm och vill bil en morgonmänniska. Just nu går det väl an, men det är lite ostadigt haha
Är ni morgon eller kvällsmänniskor? 
Jag har i alla fall en kväll med Ernst på 4:an och sen Wahlgrens på 5:an att se fram emot. Det är absolut det bästa med att hösten är med oss igen: Att krypa ner i soffan och kolla på bra serier! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress