18 augusti 2018

Boohoo.com

allmänt

 
Ett skepp kommer lastat med paket från Boohoo! Jag råkar vara en riktig nörd när det gäller ansiktsvård och masker till hår/fötter/ansikte är en stor favorit. Men! I vårt vackra land Sverige så kostar det multum med 1 pack mask. På Kicks kostar en billig 1-packs-mask typ 60-90 kr! På Boohoo hittade jag duo-packet med c-vitamin-mask för 2 st för 30 kr och enpack för 24 kr. Sånt här passar jag på och köper dom där få gångerna jag råkar gå förbi ett Primark i något europeiskt land! Primark har sånt här för 1 € st så då får man passa på.
 
Hej lördag förresten! Det har varit 3 sköna dagar även om jag kanske inte har gjort så mycket. Eller ja, jag har pysslat och donat här hemma, tränat en del, läst lite, kollat på film, gott promenader och hängt med familjen i torsdags. Men nu är det tillbaka till verkligheten igen! Jag måste vänta tills 14 innan jag börjar jobba och jag har en sån enorm blåsa på min ena häl att jag verkligen inte vill ta mig ut och gå haha Den här helgen är sista helgen på sommaren för oss på jobbet, sen kommer vi in i höst-schemat och dom flesta av mina kollegor är tillbaka på jobbet igen efter alla härliga sommarledigheter. Det ska bli kul! Jag känner att jag behöver komma igång nu med jobb för helgen, 3 dagar nästan alldeles mol allena ( det bor en liten skåning i mig hehe) gör att det kryper lite i mitt skinn till slut. Så, nu kör vi!
 
Ps! Jag håller på och försöker göra om min hemsida här lite och hittills fungerar det ypperligt på mobil-versionen men data-versionen är verkligen kass haha Så ni får ha lite överseende med att det ser lite.. skumt ut?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress