29 augusti 2018

Black and white

allmänt

 
 
God morgon god morgon! 
Åh, vilken kväll igår. Jag var ju som sagt i stallet och fick rida så ni förstår ju redan vart jag vill komma med det här: Det är det bästa som finns! Jag fick en häst som jag har varit lite skeptisk mot då jag har hört att han kan vara lite flyktbenägen och vända på en femöring så jag var minst sagt nervös innan haha Men det gick fint! Han var lugn som en filbunke och jag kände mig säker. Sen hade vi typ stallet för oss själva, jag och och min syster. Alla andra åkte hem fort som tusan och det var en lektion på gång när vi var klara så vi fixade och donade lite i stallet och fick ta ut hästarna i hagarna. Så. Himla. Mysigt! Förut var jag bara nöjd med att få mocka och hänga i stallet, och nu får jag rida också på det . Men det är inte så tokigt att få hänga lite med hästarna också! En av dom brallade som tusan och sprang runt i hagen och visade upp sig och busade som tusan. Han är stallets ( enligt mig) snyggaste häst också och ser ut som en häst i miljonklassen. Det måste vara något blod i honom, vilket häst det är! 
Meeen, nog om det för er som inte tycker om hästar. Jag klipte mig igår! 10 cm kortare, lite uppklippt och lite inramning runt ansiktet. Så himla skönt att ha det lite kortare igen! Mitt hår har en tendens att växa så det knakar så även om jag är lite ovan vid att det är SÅ pass kort, så kommer det växa ut snart. Det blev helt klart lättare och snabbare att duscha igår kväll iaf! 
Idag har jag inga direkta planer direkt. Jag fick hem mitt paket från Partykungen så jag funderar på om jag ska sätta mig ner och leka lite med halloween-temat för den veckan. Det är inget vidare kul väder ute heller så jag känner mig inte jättesugen på att ta mig ut. En sak jag måste göra är att ta mig i kragen med det här valet vi står inför... Jag vet om jag är åt det blå eller röda hållet, men mycket mer än så är jag inte helt 100 på. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress