Det är konstigt det här med hur känslan är från år till år. När jag vaknade upp igår morse och tog mig till jobbet så kände jag att det var höst i luften. Många av mina kunde nämde att dom också hade haft den känslan den dagen. Men för exakt 1 år sen så hade jag min sommarsemester i full rullning och jag vet att jag hade 1 vecka kvar till och med och då kände jag att sommaren var igång! Något kallare kanske, men vi hade lite kvalitetstid på stranden vet jag och jag gick runt i klänning, men med tights eftersom jag hade mina sprängda blodkärl på på benen vid den tiden och skämdes lite. 
När jag är som mest utmanande i mig själv så tänker jag att jag ska säga upp mig (eller iaf be om att få vara borta ett halvår)(ni fattar väl att det inte är fel på jobb/lägenhet utan mest att jag vill ha en förändring på något vis?) , hyra ut min lägenhet till någon som behöver det och hitta en att hyra i Ystad istället. Skaffa körkort också så att jag kan åka iväg ut mot Österleden. Egentligen körtkört allmänt för att det är bra och ha och folk sätter i halsen liten när jag säger att jag inte har körkort haha
Nej men jag har en romantisk bild över att Ystad är fantastiskt hela tiden, jag har ju inte varit där mer än någon gång mellan juni-sent augusti och jag antar att det är blåsigt och kallt som tusan. Men jag skulle vilja ta reda på det själv! Eftersom jag är en fegis och gillar att ha det bra runtomkring mig så skulle jag tro att det inte händer, men man vet aldrig. Kanske tar jag med mig syrran och så gör vi Skåne och Ystad ett tag.
 
Så, kom ihåg att även om sommaren kanske snart är över för den här gången: Det går att njuta av dom små sakerna och den lilla värme som kommer ifrån solen ändå! Mitt mindset börjar komma mot höst/vintern nu och jag fiskar efter dom små sakerna som brukar göra mig så himla lycklig under den här tiden. 
Några saker jag ser fram emot: 1) Självklart Menorca. Jag förstår att det är lyxigt att få komma iväg till förhoppningsvis lite sol och värme mitt i hösten. 2) Ridningen. Om mitt stall skulle behöva lite mock-hjälp och allmänt stalltjänstgöring på dagar när jag är ledig skulle jag mer än gärna ställa upp! Det är min glädje i livet just nu. 3) Yasuragi. Jag köpte det i 30-årspresent till min älskade syster och det är snart 1,5 år sen. Livet har kommit ivägen sen dess men nu i höst har vi bestämt att det ska bli en övernattning med allt vad det innebär. 4) Jag köpte också en ridlektion i julklapp till henne. En lektion med lek med häst på marken. Tänk er horsemanship. Det ska bli SÅ kul! 5) Hela december är en mysmånad för mig. Jag har bestämt mig för att kolla på Trolltider som "årets julkalender". Förra året kollade jag igenom Mysteriet på Greveholm. 6) En av mina närmsta vänner ska bli mamma så den kommer helt klart upp på min lista över saker jag ser sååå fram emot. 
7) Det finns en lös plan för nyårsafton någonstans utanför Sala. Jag h a t a r nyårsafton som högtid då den antingen innebär en stor fest eller parmiddag. Har man varken det ena eller det andra så känner i alla fall jag mig utanför och tråkig. Lös plan är alltså att rymma iväg haha
 
Men nu måste jag verkligen fixa frukost! Kaffet är uppdrucket och jag är halvt redo för den här dagen! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress