När jag gick igenom parken igår morse för att komma till jobbet så var det en mystisk dimma över hela parken och vattnet. Så där magiskt som det bara kan bli just vid dimma. Så jag hade en liten tanke att det kanske kunde vara så idag också och gick alltså upp kl 6 på en ledig dag i förhoppning att det skulle vara magiskt idag med! Tji fick jag. Det såg lovande ut men jag kom ut till duggregn och grått över hela Sala haha 
Men jag körde tänket Make it work och utnyttjade att jag hade tagit mig upp ur den sköna sängen och snörat på mig skorna. 1,5 timme ute och jag avslutade med en promenad så det var inte helt bortkastad tid ändå! Skapligt rått ute bara så jag kom hem och fick sätta på mig den tjockaste tröja jag kunde hitta + filt och sen en stor kopp kaffe till frukosten och nu börjar jag tina upp ändå! 
Produktiva mornar är något jag gillar ändå. Trots mitt " I don´t do mornings"-tänk ( jag har till och med en nyckelring som det står så på som jag hittade på Arlanda en tiiiidig flygmorgon haha) så kan jag uppskatta att starta dagen med friskluft och min kamera. Det sätter liksom lite en känsla för dagen på något vis! 
Att sen sitta och redigera och se vad jag lyckades få till är höjdpunkten. Av 68 bilder så blev 8 stycken något som jag tyckte var värt att spara och som jag gillade lite extra. Det gäller att ge det lite tid och lite olika vinklar så hittar man en bild som man är nöjd över! Till och med en regnig och grå dag som denna. Jag vet förresten att det egentligen inte är höst riktigt än eftersom det inte är september än, men det känns som höst i luften, eller hur? 
Ni vet ju vid det här laget min lilla grej för grodvinkel-perspektiv? Att kura ihop som en boll och vinkla upp kameran mot objektet? Till och med min syster taggade mig i den HÄR bilden och sa att hon tänkte på mig när hon hade sett den. Att det lika gärna kunde ha varit jag som tagit den, och hon har rätt! Det känns skönt för mitt öga och kreativa sinne att se på den här bilden. En blomma i fokus, i grodvinkel och med något i bakgrunden
( den här gången ett flygplan). Det är såna här bilden jag gillar eftersom man ser världen ur ett annat perspektiv.
 
Någon av mina 4 bilder ni gillar lite extra idag? Jag gillar nog mest den med löven i fokus. Jag gillar blöt asfalt på kort haha Sen är jag lite extra förtjust i hur vattnet reflekteras i vattenpölen också. Att hitta det fina i små saker är något jag är glad över att jag gör. Jag vill tro att det är en egenskap som är bra att ha och bygga vidare på.