När jag gick igenom parken igår morse för att komma till jobbet så var det en mystisk dimma över hela parken och vattnet. Så där magiskt som det bara kan bli just vid dimma. Så jag hade en liten tanke att det kanske kunde vara så idag också och gick alltså upp kl 6 på en ledig dag i förhoppning att det skulle vara magiskt idag med! Tji fick jag. Det såg lovande ut men jag kom ut till duggregn och grått över hela Sala haha 
Men jag körde tänket Make it work och utnyttjade att jag hade tagit mig upp ur den sköna sängen och snörat på mig skorna. 1,5 timme ute och jag avslutade med en promenad så det var inte helt bortkastad tid ändå! Skapligt rått ute bara så jag kom hem och fick sätta på mig den tjockaste tröja jag kunde hitta + filt och sen en stor kopp kaffe till frukosten och nu börjar jag tina upp ändå! 
Produktiva mornar är något jag gillar ändå. Trots mitt " I don´t do mornings"-tänk ( jag har till och med en nyckelring som det står så på som jag hittade på Arlanda en tiiiidig flygmorgon haha) så kan jag uppskatta att starta dagen med friskluft och min kamera. Det sätter liksom lite en känsla för dagen på något vis! 
Att sen sitta och redigera och se vad jag lyckades få till är höjdpunkten. Av 68 bilder så blev 8 stycken något som jag tyckte var värt att spara och som jag gillade lite extra. Det gäller att ge det lite tid och lite olika vinklar så hittar man en bild som man är nöjd över! Till och med en regnig och grå dag som denna. Jag vet förresten att det egentligen inte är höst riktigt än eftersom det inte är september än, men det känns som höst i luften, eller hur? 
Ni vet ju vid det här laget min lilla grej för grodvinkel-perspektiv? Att kura ihop som en boll och vinkla upp kameran mot objektet? Till och med min syster taggade mig i den HÄR bilden och sa att hon tänkte på mig när hon hade sett den. Att det lika gärna kunde ha varit jag som tagit den, och hon har rätt! Det känns skönt för mitt öga och kreativa sinne att se på den här bilden. En blomma i fokus, i grodvinkel och med något i bakgrunden
( den här gången ett flygplan). Det är såna här bilden jag gillar eftersom man ser världen ur ett annat perspektiv.
 
Någon av mina 4 bilder ni gillar lite extra idag? Jag gillar nog mest den med löven i fokus. Jag gillar blöt asfalt på kort haha Sen är jag lite extra förtjust i hur vattnet reflekteras i vattenpölen också. Att hitta det fina i små saker är något jag är glad över att jag gör. Jag vill tro att det är en egenskap som är bra att ha och bygga vidare på. 

30 augusti 2018

Creativity

allmänt

 
En liten sneak peek på vad jag pysslade med igår! Det var lila, svarta och röda ögonskuggor och toppades med ögonfransar och röd eyeliner. Eller egentligen var det en sån där multi-produkt som man kan ha både på läppar ( vad jag egentligen planerar att använda den till haha), kinder och nu igår, som en eyeliner!
När jag plockade bort halloween-sminkningen från näsan och ner mot halsen så kändes det här bara som en rejäl jävla partysminkning, men i sin helhet så blev det riktigt dramatiskt. Jag är så himla taggad att visa er hur det blev! Jag blev förvånad över vad lite teatersmink kan göra med ens utseende.
Kolla in förresten vad andra färger på ögonskugga kan göra med ens ögonfärg! Jag har allra mest brunt i mina ögon men med liiite grönt i sig. Tro på fan, men rött och lila drog ur det gröna som gift från ett ormbett! 
 
Torsdag är snart förbi och jag är något smått trött då jag gick upp kl 5 i morse och brukar inte vara van vid det! Men jag ska vara ärlig och säga att det går bättre och bättre med att gå upp så där tidigt. Jag jobbar på att få en jämn sovrytm och vill bil en morgonmänniska. Just nu går det väl an, men det är lite ostadigt haha
Är ni morgon eller kvällsmänniskor? 
Jag har i alla fall en kväll med Ernst på 4:an och sen Wahlgrens på 5:an att se fram emot. Det är absolut det bästa med att hösten är med oss igen: Att krypa ner i soffan och kolla på bra serier! 

29 augusti 2018

Black and white

allmänt

 
 
God morgon god morgon! 
Åh, vilken kväll igår. Jag var ju som sagt i stallet och fick rida så ni förstår ju redan vart jag vill komma med det här: Det är det bästa som finns! Jag fick en häst som jag har varit lite skeptisk mot då jag har hört att han kan vara lite flyktbenägen och vända på en femöring så jag var minst sagt nervös innan haha Men det gick fint! Han var lugn som en filbunke och jag kände mig säker. Sen hade vi typ stallet för oss själva, jag och och min syster. Alla andra åkte hem fort som tusan och det var en lektion på gång när vi var klara så vi fixade och donade lite i stallet och fick ta ut hästarna i hagarna. Så. Himla. Mysigt! Förut var jag bara nöjd med att få mocka och hänga i stallet, och nu får jag rida också på det . Men det är inte så tokigt att få hänga lite med hästarna också! En av dom brallade som tusan och sprang runt i hagen och visade upp sig och busade som tusan. Han är stallets ( enligt mig) snyggaste häst också och ser ut som en häst i miljonklassen. Det måste vara något blod i honom, vilket häst det är! 
Meeen, nog om det för er som inte tycker om hästar. Jag klipte mig igår! 10 cm kortare, lite uppklippt och lite inramning runt ansiktet. Så himla skönt att ha det lite kortare igen! Mitt hår har en tendens att växa så det knakar så även om jag är lite ovan vid att det är SÅ pass kort, så kommer det växa ut snart. Det blev helt klart lättare och snabbare att duscha igår kväll iaf! 
Idag har jag inga direkta planer direkt. Jag fick hem mitt paket från Partykungen så jag funderar på om jag ska sätta mig ner och leka lite med halloween-temat för den veckan. Det är inget vidare kul väder ute heller så jag känner mig inte jättesugen på att ta mig ut. En sak jag måste göra är att ta mig i kragen med det här valet vi står inför... Jag vet om jag är åt det blå eller röda hållet, men mycket mer än så är jag inte helt 100 på.