2 april 2018

Påsklunch på G

allmänt

 
 
Påsklunch coming up! Jag var något otaggad på jul och julmat efter att jag hade jobbat ( förmodligen pga öroninflammationen som jag inte visste att jag hade haha) så jag petade i mig lite för att inte haverera totalt men var allmänt inte jättesugen på mat. Men nu så! Eftersom julmat och påskmat ungefär är lika så får jag alltså en andra chans här idag. Jippi! Hela familjen råkar vara lediga idag så vi sparade påskfirandet tills idag så att det inte blir hetsigt och något som man ska "checka av" så att säga. 
Glad 2:a april förresten! Överlevde ni igår? Inga rejäla pranks som ni gick på? Fy tusan vad glad jag är över att vi äntligen har gått in i den här månaden. Det är lite startskottet inför 6 månader med härlig tid framför oss! Jag räknar in september också för jag råkar gilla den månaden, det kan vara otroligt härligt väder om det vill sig!
 
Hoppas att ni har haft en fin påskhelg med allt vad det kan innebära. För vissa är det all in som gäller, för andra kanske det är att äta en liten sillbit. Allt är okej tycker jag! Jag råkade ligga och läsa till halv 2 i natt så det är en något trött tjej som startar den här veckan. Men det är värt det, boken är u n d e r b a r!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress