Jag jobbar på att försöka få rutiner tillbaka till mitt liv. Sova mellan vissa timmar, träna x antal gånger i veckan och inte äta onödigt socker under veckorna. Lättare sagt än gjort helt klart! Jag behöver framför allt få till en sov-klocka där jag är trött mellan 22-23 och inte vill skjuta mig själv i huvudet när klockan ringer runt 7- 7,30. Jag vill kunna behöva gå upp jätte tidigt ( i och med mitt jobb så måste jag det, någon gång här och där) utan att det ska bli en större rubbning i kroppen om jag då har rutinen att gå upp vid 9 och hel plötsligt måste gå upp 5 timmar tidigare. Allt handlar ju om att ställa om klockan i kroppen lite! 
Någonting jag önskar att det fanns mer av i min lilla stad Sala är fler yoga-pass som gruppass. Jag mår aldrig så bra i huvudet som efter ett yogapass och igår märkte jag till och med att jag fick NY energi av det, det händer inte ofta. Men jag skulle vilja att det fanns fler tillfällen att gå på det, jag vill tro att det är exakt sån träning som vi människor behöver i våra liv: Både för kropp och själ. 
Så, rutiner är något jag jobbar på. Min kropp behöver all kraft den kan få till att orka stå emot baciller och hjärnspöken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress