17 april 2018

Golden hour

allmänt

 
 
 
 
 
Ni vet när man fångar en solnedgång på det mest icke-passande stället för just solnedgång ( pga träd, lägenhetshus etc) och lyckas få in känslan ändå? Jag hade den enorma turen att pricka in solnedgången PERFEKT igår och hann med ca 45 min innan solen var nere för dagen. Råkade också passa in att det låg 2 st svanar och guppade i vattnet nästan precis där jag ville ha dom för att få in färgerna i bilderna. 
Alltså kolla in färgerna på himlen! Nu är ju allting väldigt inzoomat men med rätt inställningar på kameran lyckades jag få till det här mörka men ändå färggranna som speglades på vattnet. 
Förövrigt en väldigt skön dag igår! Jag gymmade, satt i trädgården där jag bor och läste lite och pratade lite med mina grannar, gick en sväng på stan med min syster, lagade lite matlådor och avslutade med den här fotograferingen på kvällen. Inte så tokigt tycker jag! Om jag bara fick den energin till alla mornar då jag alltid sitter och hatar lite på mig själv över att jag inte är en morgonmänniska haha
 
Ta hand om er där ute nu!
Angelica Wåhlin

Wow, vilka bilder!

Svar: Tack Angelica! Vad snällt av dig! :D
Camilla Norman

Miss Baby Peaches

Otroligt vackert!

Svar: Tack goa du, ha en underbar dag idag! :D
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress