Hallå, kan jag inte bara bli erbjuden att få åka lite helikopter igen, det var ju hur häftigt som helst! Med andra ord: Jag vill ha på mig ett headset igen, jag kände mig som a million bucks i dom!
Hej förresten! Nyss hemkommen efter en en liiite kortare dag på jobbet följt av ett litet besök på sjukhuset för blodprover och konstaterande att jag inte längre har öroninflammation ( jippi!) och sen firade jag det hela med ett pass på gymmet. Det är en fin våg det där med känslan av "är jag lat?" eller " behöver kroppen återhämta sig från något". Jag chansar idag på att känslan innan var en "lat-känsla" så jag tog mig iväg och körde lite intervaller på löpbandet i 30 min och sen avslutade med mage ( jag måste bli starkare i coren igen, framför allt i ridningen känner jag) och sen en massa härlig stretch. Jag har en tendens att glömma stretchen men jag vet hur härligt kroppen mår av det efteråt! Lagom igångsättnings-pass tycker jag och jag hoppas att jag inte ligger däckad i morgon igen!
Apropå ridningen. Så mysigt men JOBBIGT det var! Jag vill utmana min balans just nu och rider mer än gärna utan stigbyglar, vilket blir extremt studsigt, halt och man måste knipa åt med alla musklerna för att hålla sig kvar. Men satans utmanande då vi hade en massa bommar också! Känns i rumpan idag kan jag säga. Magmusklerna får sig en omgång också så det var inte svårt alls att bli trött i dom idag haha 
 
Har ni överlevt måndagen? Det känns som att det har varit ett stort grått moln över Sverige idag, men trots det har jag varit på oväntat bra humör idag! Kanske kan vara ett vår-vrål som händer inne i kroppen trots allt. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress