Happy clappy friday! Äntligen börjar jag känna mig som människa igen (= rastlös och redo att ta mig an världen) och jag har precis tagit mig iväg på en långsam promenad för att handla lite mat och få lite friskluft i lungorna. Jag vill hemskt gärna säga att det var skönt ute, men jäklar vad det blåste just då. Men det kändes bra härligt att få röra på mig lite igen efter total soffläge sen i tisdags kväll när jag då hade yoga i 75 min. Åh, det var bra skönt. Jag tänker hålla mig själv i låg profil tills på söndag då jag ska få rida och jag vill verkligen inte ha tagit ut mig i förtid och alltså inte orkar rida, så det får helt enkelt bli lite lagom dos motion i form av promenader så länge!
Men vad kan man göra för att fördriva tiden som lägenhetsperson utan husdjur, karl eller balkong? Jag fick 1 månads gratis Netflix här för någon vecka sen så det spenderade jag min dag igår med. Disney är grejer det när man är lite halvfrisk! Annars har jag drömt mig bort, kollat igenom mina mappar med resor och härliga äventyr. Måste erkänna att det ändå drar lite i min fingrar för ett äventyr igen och Rom ligger mig väldigt varmt om hjärtat. En plats som inte går att förstöras för mig. En underbar stad med en massa härlig mat, en fantastisk atmosfär och minnen som jag kommer ha för livet. Jag kan inte ens förstå att jag har varit där 4 gånger nu och fortfarande inte känner mig "klar" så som man kan göra med andra ställen. Vissa platser känns bara Hemma. 
 
Hoppas att ni har överlevt den här veckan och att ni får en bra helg, med vad det än är ni tar er för med! 
 
Ps. Jag blev sjukt sugen på en riktig god pasta. Det finns en spaghetti-rätt som heter pasta a al matriciana som jag skulle kunna döda för att få just nu. Åh my God säger jag bara! Jag skulle platsa i Wahlgren/Ingrosso-familjen haha
Angelica Wåhlin

Skönt att du börjar bli bättre!

Svar: Haha tack Angelica! Vi får se hur länge det håller haha :P Ha en fin helg!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress