Sushi och promenad, det är planen det. Jag har relativt nyss kommit hem ( dog lite i soffan bara) efter en INTENSIV jobbhelg och andas ut lite och får i mig lite mellanmål för att kicka igång någon slags energi igen. Jag är ruskigt sugen på sushi till middag och tänkte ta mig en liten omväg till sushi-stället så att jag får lite motion i den här trötta kroppen. Jag går i princip allt till och från jobbet så 30 min har jag "gratis! men en liten sväng borde jag orka! Jag får slå på någon rolig podd som sällskap så att jag inte går och lägger mig på närmaste bänk och somnar där! Den här helgen tog verkligen musten ur mig, satan vad med folk det har varit.
Jag tycker helt klart att jag förtjänar lite rå fisk till middag. Egentligen är det väl bara soya + wasabi som jag vill åt, men det kan vara trevligt att doppa något i såsen så slipper jag svepa i mig allt som den är. 
 
Hoppas att er helg har varit härlig och gett er lite ny energi inför veckan som kommer! Helt galet att det är Valborg imorgon. Kanske att någon av er har lite långledigt på det viset?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress