God morgon på er! Vad hemskt att Tim Bergling ( Avicii) gick bort igår. Himlen har fått en till stjärna som vakar över oss. Jag var väldigt sen in på hela den här house-prylen, men till och med jag förstår hur extremt bra han var på det han gjorde. Verkligen en stjärna som har lämnat oss. Extra påtagligt kan jag tycka att det känns eftersom jag själv snart är 28 år år och inte alls är i närheten av att vara klar på denna jord. 
Förövrigt den tråkiga nyheten så hade jag en fruktansvärt skön dag igår. Jag startade med 1 timmes promenad i solskenet och fantiserade om alla hus jag gick förbi. Jag har kommit in i en fas när jag bara villa köpa hus och skita i att jag är ensam i det haha Jag vill ha livskvallen i att kunna sitta med fötterna i gräsmattan, grilla mat när som helst och odla grönsaker. Åh, jag skulle känna mig som en mycket härliga Camilla om jag fick det där nu haha Får alltid den här känslan den här tiden på året, när jag bara känner mig instängd och "måste" ut och gå för att få friskluft och sol på huden. Sommaren är annorlunda, då kan jag sitta på innergården på en filt bara det är över 20 grader, men den här 10 + som är just nu blir jag bara kall av att sitta stilla.
Men jag tog med mig sallads-lunch och satte mig på en av bryggorna som finns vid Dammarna här i Sala och jag låg och lyssnade på Träningspodden och lät solen steka mig lite i 2 timmar. Tills jag kom på att jag inte hade druckit vatten på hela dagen och började må lite halv-illa av det. Bara jag som blir sjukt påverkad av att inte få i mig vätska som jag ska? Efter det lite korsord på innergården följt av tacos-mys med några vänner. Skratt, en massa mat och jag fick hälsa på mina vänners lilla flicka. Det är så sjukt det där med bebisar tycker jag, kan inte ens föreställa mig hur konstigt det måste vara att bli förälder!
 
Glad lördag på er, kära ni. Jag ska, återigen, ta mig ut och gå. Är inte jättepeppad på det, men jag känner mig halvt instängd i lägenheten och sugen på att köpa med mig lite lördagsgodis. Vi får se hur den här lördagen blir! Jag funderar på att åka och kolla på blommor. Det saknas lite färg här hemma och jag vill mysa i ett växthus... Nämnde jag att jag blir konstig den här tiden på året? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress