28 september 2017

Yoga with Adriene

allmänt

 
God morgon där ute! Sista dagarna på september kommer in nu och jag är relativit taggad på det. Fick jag som jag ville så skulle det vara 25 grader och sol hela året om, men nu är så icke fallet och då får man jobba med det vi har! Jag har i alla fall en lite stel kropp av min yoga igår. Planen med simning fick puttas undan för veckan så istället drog jag fram datorn, satte på Yoga with Adriene och körde 2 pass. Allt som allt 50 min yoga! Jag var helt slut efteråt. 1) Jag vägrar tro att positionen Hunden ska vara en "viloposition". Den är ju jobbig för hela kroppen! 2) Jag väger inte direkt 50 kilo längre och har en mage som är i vägen ibland. Det som ska vara enkelt är inte alltid enkelt för någon som väger lite mer! Jag kan tex inte hoppa jämfota fram till händerna när man står i en planka. Det går helt enkelt inte! 
Men jag krigar på, får musklerna uppvärmda och gör yoga med dom förutsättningar som jag har! Jag är som sagt överrörlig så jag får passa mig för att inte sträcka ut ligamenten för mycket, men samtidigt så ska det sträcka i "rätt" muskler. Det är en balans kan jag säga er! Jag har hur som helst träningsvärk i bålen, hela axelpartiet och baksida lår. Träning med kroppsvikt är underskattat!
 
Men annars så har jag en ledig torsdag framför mig, med inställda fotoplaner! Jag gick runt i stan igår den där enda timmen som solen sken lite, och blev riktigt sugen på att fotografera lite nu när löven är så vackra. Just nu ser det bara för dimmigt ut! Får se, jag känner mig kreativ idag. Ungefär som när jag satt och sminkade halloween-sminkningarna en hel dag haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress