20 september 2017

Vitaminer

allmänt

 
 
God morgon god morgon! En något hungrig tjej här. JAg somnade redan runt 22 igår och har sovit som en stock hela långa natten faktiskt. Så himla skönt! Jag behövde återhämtningen från igår och helgen.
Jag varvar oftast mellan dom här två frukostarna på morgonen men idag så skrek på mage efter mat så jag lyxar till det med båda. Var så himla sugen på blåbär! 
Min dagliga dos av vitaminer ligger på tallriken nu också, nästan enbart för att jag ska komma ihåg att ta dom. Det är 2 järntabletter ( ska börja med blutsaft istället, det känns lättare för kroppen att ta upp), 2 omega-3, 2 c-vitamin, 1 d-vitamin ( alla bör ta det nu under hösten/vintern!) och 6 st spirulina. Att jag tar så pass många spirulina är för att jag inte klarar av att ta en shot med pulvret och vatten. Att ta pulvret är kanske lite bättre, men I just can´t do it. En ingefära/citron-shot på det här och sen är dagen igång! 
Jag gör allt i min makt för att bygga upp något slags imunförsvar just nu och vill klara mig under hösten/vintern så pass bra som jag bara kan. I och med att jag träffar på så otroligt många människor varje dag så utsätts jag för både det ena och det andra. Om det här kan hjälpa mig på traven så vore det toppen!
 
Men nu : Få i mig sista frukosten och sätta igång den här jobbdagen. Jag känner av lite träningsvärk från igår redan och det känns så himla härligt!
Erica

Ser ut som en himmelsk frukost! :D

Svar: It sure was! Lyxigt så här på en onsdag :P
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress