9 september 2017

Vinkväll

allmänt

 
 
God morgon god morgon! Något trött tjej här som gick och la sig strax efter 2. Men även om jag kanske är trött i skallen så är jag fylld med skratt i kroppen och otroligt glad över gårdagens kväll! 
Jag och 8 brudar hade lite AW/vinkväll/spelkväll hemma hos Sandra och fy fan vilka härliga brudar. Det var länge sen som jag hade så kul! Tänk vad skönt det är att bli äldre: När man gick i skolan kunde man inte vara så här många tjejer i en grupp utan att det skulle bli problem. Men nu så, nu går det bra! Vi spelade det där tokiga spelet där man trycker in en plast-grej i munnen och ska säga en mening, det blir verkligen hur tokigt som helst! Vad tacksam jag är över att få ha dom här kvällarna med dom här tjejerna. Vi är så himla olika varandra men på något vis så har vi så kul ändå.
 
Men nu! Möbel-shopping med hela familjen! Jag har letat efter en ny soffa i säkert 3 år nu så jag känner att det är dags att ta tag i det där nu. Annars så vill jag egentligen ha en ny lampa till hallen, kanske en till min walk-in-closet och en matta till vardagsrummet. Det här lär bli dyrt hör jag. 
Ska bara försöka vakna till liv lite, få i mig en stor kopp kaffe så att huvudet hänger med igen ( jag är tydligen inte gammal, sist blandade jag aaaalldes för mycket olika alkoholer men nu blev det rosévis för hela slanten!) men just nu mår jag oförskämt härligt och skulle lika gärna kunna vara låg pg.a. för lite sömn och får mycket regn i luften där ute!
 
Ha det så fint där ute och hoppas att ni mår bra! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress