Okej, kan vi bara stanna upp en sekund och prata om hur LÅNGSAMT dom här 2 veckorna har gått? Det är bara 2 veckor sen som jag började jobba igen och det känns typ som 2 månader haha Missförstå mig inte, jag har haft 2 väldigt bra veckor med ett skönt lugn i kroppen och ett bra schema, men herregud vad långsamt det går! 
Men god morgon annars! Jag är utvilad till max nu och vaknade redan vid 6 och kände att jag nästan skulle ha kunnat gått upp då, men låg och drog mig 30 min till ändå. Jag sitter och mumsar på gröna groddar, romanticatomater, kaffe och mina avokadomackor. Det känns som en bra och nyttig start på dagen ändå! 
Det är jobb för hela slanten nu i 2 dagar och det känns otroligt bra att sätta igång nu efter en långhelg med otroligt roliga saker och härliga människor. Jag avslutade hela söndagen med pizza, Harry Potter och sen yoga/meditation för att stanna upp och reflektera över hur veckan har känts. Det förra veckan har känts väldigt bra, stressfri, glädjefylld ( stundtals, men ni fattar nog det) och fylld med friskluft. Allt sånt som gör att jag mår som bäst! 
 
Men nu: Slurka upp sista kaffet, ta mig i kragen och ta mig mot jobbet. 
norrbotten emma

härligt de ser ut =)

ha de bäst
kramizz

Svar: Tack snälla ! Ha en fantastisk dag Emma :D Kram
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress