8 september 2017

Sommar-minnen 2017

allmänt

 
Jag tror att det är viktigt att komma tänka tillbaka på bra saker som har hänt en och att inte glömma bort dom. 
Vi är allmänt väldigt duktiga idag på att glömma att se tillbaka på fina saker som var speciella för en och bara tänka framåt i tiden. Eller har jag fel? Jag är i alla fall ett praktexempel på det och jag hoppas att det finns någon mer där ute som är som jag. 
Så jag tänkte ta och lista upp lite saker som har hänt i sommar som jag är extra glad över och som jag kan plocka fram i minnet när det är en extra går och tråkig dag ( som idag, trots att det är fredag!).
  • Jordgubbsplocket jag gjorde med mina föräldrar. Det var riktigt mysigt, lagom varmt och jag frossade i färska jordgubbar dom närmsta dagarna efter det här. Åh, det finns få saker som slår svenska solmogna gubbar!
  • Helikopterflygningen/ Trosa. Behöver jag ens säga hur häftigt det var med flygningen? 30 min har aldrig gått så fort förut. Trosa var precis som jag hade tänkt mig. Mysigt, väldigt gulligt och en idyllisk liten sommar-stad.
  • Älgparken i Morgongåva med min 2 närmsta vänner. Jag kommer ihåg känslan som igår när min ena vän grabbade tag i min arm och satte sig närmre mig när hon blev lite rädd för älgarna och hur dom kanske skulle bete sig. Det var en otroligt varm och skön dag som avslutades med glass och minigolf. Ett fint minne hos mig!
  • Hela Ystad. Det finns inget som jag vill ha o-gjort trots att huset vi hamnade i hade spindlar både högt och lågt. Minne nr 1 härifrån som satte sig mest är: Vi åkte fel när vi skulle hitta vårt hus och efter ett ösregn, 0,5 mil åt fel håll så hittade vi äntligen dit vi skulle. När vi svängde av från vägen så var det ett staket rakt framför oss där någon hade hamrat in texten "Det går bra nu". Jag har aldrig skrattat så mycket åt det ironiska i det hela! Klockrent. Minne nr 2: Vår roadtrip till och från Kivik. Hur vi sjöng högt och tydligt till låten Cell block tango tills vi kom till vårt favoritfik Olof Viktors där det väntade en mysig fika. Tänk att det bara är 2 veckor sen...
  • Hillingen-turerna jag har lyckats frå in. 5 bad (3 i Hillingen 2 i Ystad) under en sommar som har varit relativt taskig är bra jobbat! Åh, badet jag fick till med mamma och pappa sist. Det ljudet från vattnet när vi simmade i en ensam sjö är helt fantastiskt.
  • Alla vän-dejter på olika vis. En glass där, en promenad där. En massa mat och några drinkar. En 90-tals-fest där jag insåg att 27-årig kropp inte återhämtar sig riiiiktigt lika fort som en 18-årings haha 
Tänk vad mycket fina minnen man sitter på egentligen. Må-bra-banken känns så mycket roligare att ta med sig in i höst och vinter! Jag är en av dom som får lite panik-känsla under sommarmånaderna för allt man "bör" göra. Man "bör" festa som att det inte finns någon morgondag ( jag är lurig till vad jag tycker om alkohol, i rätt händer så kan det vara en rolig grej, i fel blir det förörande). Man "bör" ha pikniks med stora vän-gäng. Man "bör" åka utomlands. Jag har dödat 2017 sommar med en stressad känsla och den lärdomen tar jag med mig till nästa sommar. Gör om gör rätt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress