God morgon god morgon! Fredag och "helg" snart. Alltså, jag har redan haft min "helg" nu under onsdag-torsdag så för mig är det back no normal som gäller. Inget mig emot för jag har haft 2 dagar att hinna bli uttråkad på! Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag längtade tills dagen då jag blev lite utrråkad? Just känslan Uttråkad för mig är ett kvitto på att jag 1) är utvilad till max och 2) Jag vill hitta på saker igen och inte bara sitta hemma för mig själv. 
Det var ju minst sagt lite tråkigt väder här igår med hällregn hela dagen. Jag var megatrött, gäspade hela tiden och allmänt orkeslös tills jag slog mig mentalt på kinderna, snörade på mig skorna och satte på mig mina mest regntätaste kläder och gillade läget. Jag behövde motion och jag struntade fullkomligt i att det var ruskigt väder ute! Jag blev helt klart mycket piggare efteråt och kunde känna att jag hade gjort något vettigt av dagen. 
Tänk vad lite friskluft och rörelse kan göra med kroppen. Hade jag haft mer karaktär så had jag låtit bli att snooza till 8 och gått ut och gått istället innan jobbet. Men nu är så icke fallet! Jag gillar min sömn och har en heldag på jobbet framför mig och vill vara den bästa versionen av mig som det bara går!
 
Kvällens reflektion igår innan jag gick och la mig: Tänk ut mellan 5-10 bra saker som hade hänt under dagen. Små som stora. Tänk ut lika många positiva saker som du gillar med dig själv. Det låter som att jag sitter på ett dåligt självförtroende/förkänsla men så är det inte. Jag har arbetat från och till på det här sen jag blev tonåring. Det tar tid att bygga upp det, men förhoppningsvis är Tid just det vi alla har. Att avsluta min dag med postiiva tankar är det bästa jag har gett mig själv.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress