29 september 2017

Min vackra stad

allmänt

 
 
 
 
 
 
Vad pysslade jag med igår då? Jo jag tog med mig min kamera och var ute i 2 hela timmar för att fotografera, kolla på alla fina färger som är ute just nu och bara andas natur och friskluft. Låter flummig kanske? Det var exakt vad jag behövde i alla fall. Ensamtid, ingenting som distraherer mig ( poddar, musik, någon att prata med, ni fattar ). Bara jag, något fint att fota och få vara lite kreativ! 
För visst är det vackert ute nu?? Jag älskar den här tiden på året när allt ser ut att brinna. Det är rött, gult, grönt och lite brunt ÖVERALLT. Ni som följer mig på Instastories ( camilla_norman) såg att jag tog mig ut till ett brott som är här i närheten. Jag älskar den platsen så himla mycket vid den här tiden på året och korten där blev så där trollska som jag hade tänkt mig. Jag var helt ensam där och det ända som hördes var bilvägen en bit bort och vinden som susade. Men dom bildern får ni senare! Efter att ha rensat och redigerat så tog jag 50 bilder ungefär som jag nu kan sprida ut här lite då och då. Jag försökte fixa en ny Header här också och hoppas att någon av dom kommer fungera. Jag vill ha något höstigt men framför allt en nytagen bild. Inte något som är taget för 5-6 år sen! 
 
Men glad fredag på er där ute! Själv ska jag ta och jobba nu i 3 hela dagar. Många gånger går det alldels ypperligt att jobba helg bara för att jag är van vid det. Men just nu känns det faktiskt lite tungt! Det kommer gå hur bra som helst det är jag säker på, men tänk att få ha känslan av helgkänsla kl 17 varje fredag och sen få vara ledig hela helgen. Allt har sina för och nackdelar!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress